Topics

Topics

Zelfreguleringscodes

Zelfreguleringscodes

Juridische partner worden?

Juridische partner worden?

Ook juridische partijen hebben baat bij een lidmaatschap bij DDMA. Ben jij nog geen lid? Lees hier enkele voordelen van het lidmaatschap:

 1. Privacy Member Meet-ups’s
  Woon 6 keer per jaar een ‘Member Meet-up Privacy‘ voor juristen en compliance officers bij. Exclusief voor leden van DDMA. Tijdens de bijeenkomsten wordt aankomende en nieuwe wetgeving besproken en kennis uitgewisseld over privacy en telecommunicatie vraagstukken.
 2. Zeggenschap in opstelling van zelfregulieringscodes voor de sector
  Dit geldt voor deelnemers van de Privacy Member Meet-up’s. Zij zijn actief bezig met het opstellen, evalueren en redigeren van de DDMA zelfregulieringscodes.
 3. Netwerk
  Wij merken dat het netwerk dat wij kunnen bieden aan onze leden van grote waarde is. Wij bieden daarom een podium aan onze juridische leden door o.a.:
  – een bedrijfsprofiel bij onze juridische partners
  – doorverwijzing van onze DDMA juristen wanneer partijen opzoek zijn naar een spreker of in-dept juridisch advies en implementatie
  – ze uit te nodigen als spreker op DDMA evenementen, bv Marketing Member Meet-up’s of Afternoon Updates

Masterclass Privacy op maat

Masterclass Privacy op maat

DDMA staat bekend om haar praktische juridisch advies over privacy in marketing. Telefonisch, per e-mail of in publicaties als Hoe Heurt ‘t. Het is ook mogelijk dat jij en collega’s in één (mid)dag worden bijgepraat. Onze juristen komen graag langs om voor bijvoorbeeld de marketingafdeling of voor klanten een in-house Masterclass Privacy te verzorgen. De Masterclass kan worden toegespitst op vragen en cases die binnen de organisatie leven. Ook andere vormen en locaties zijn mogelijk (bijvoorbeeld een in-house spreekuur, of een masterclass bij ons).

Meer weten? Neem contact op met onze Legal Counsels.

 • Tarief DDMA leden € 1500,- excl BTW per dagdeel (4 uur). Dit tarief is inclusief voorbereiding en reistijd.
 • Tarief niet-leden € 2250,- excl BTW per dagdeel (4 uur). Dit tarief is inclusief voorbereiding en reistijd.

In 10 stappen klaar voor de AVG

In 10 stappen klaar voor de AVG