De DDMA nieuwsbrief houdt je op de hoogte van actualiteiten, nieuwe publicaties, ontwikkelingen in het vakgebied, de stand van zaken bij DDMA en events waar onze leden gratis of met korting naartoe kunnen. We sturen ook nieuwsbrieven en mailings over specifieke onderwerpen, om zo relevant mogelijk te zijn. Je interesses kun je in het formulier hieronder aangeven.

De DDMA juridische nieuwsbrief houdt je op de hoogte van juridische actualiteiten, nieuwe publicaties, internationale ontwikkelingen en juridische DDMA-events, waar onze leden gratis of met korting naartoe kunnen.

  • Ik wil de volgende nieuwsbrieven ontvangen:
  • Interesses - ik ontvang graag per mail de nieuwste updates over de volgende onderwerpen:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer weten over hoe wij met je gegevens omgaan? Kijk dan in ons privacy statement.

Over DDMA

Over DDMA

DDMA is namens 335 leden de vereniging voor marketing en data. Ons doel is de data driven marketing sector op een hoger plan te tillen onder het motto ‘Data, maak er iets moois van‘.

Maakt jouw organisatie gebruik van data om relevant te kunnen zijn in marketing en communicatie naar doelgroepen? En is er binnen de organisatie behoefte aan juridisch advies over data en privacy? Wij brengen de beste mensen en kennis betreffende data, marketing en privacy bij elkaar. Word nu lid van DDMA en breng met ons de branche op een hoger niveau.