Spring naar content

Ons aanbod

Lees meer

Legal Member Meetup

Iedere maand organiseren we de Legal Member Meetup. Juristen en compliance officers van onze leden komen hierin (virtueel) bij elkaar om te discussiëren over actuele onderwerpen.
Lees meer

In-house Legal Masterclass

De Legal Counsels van DDMA staan bekend om hun praktische juridisch advies over data & marketing. Een In-house Legal Masterclass op maat behoort ook tot de mogelijkheden.
Lees meer

Legal Masterclass-serie 2022

Met de nieuwe DDMA Legal Masterclass-serie 2022 ben je als marketeer, dataspecialist of jurist helemaal op de hoogte van de belangrijkste wet- en regelgeving in data-driven marketing.
Lees meer
Legal

DDMA Elite: The privacy-first marketing organisation

During this DDMA Elite we talk about setting up a privacy-first marketing organisation with a select group of legal and marketing experts.
Lees meer
AVG E-mail Legal

Legal Masterclass: E-mail

E-mail is aan veel regels onderhevig. Denk aan het toestemmingsvereiste en de uitzonderingen hierop: de klantrelatie en een service bericht. Maar denk ook aan de zelfregulering voor e-mail, de laatste relevante uitspraken van de Reclame Code Commissie en actuele ontwikkelingen…
Lees meer
Legal Nudging

ACM symposium ‘Eerlijk Design in E-commerce’

Op woensdag 5 april 2023 organiseert de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een symposium over online beïnvloeding in commerciële digitale omgevingen. Het evenement staat in het teken van het 10-jarig bestaan van de ACM en het kijkt zowel naar de…
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (04-2023)

Dinsdagochtend 11 april komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (05-2023)

Dinsdagochtend 9 mei komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
AVG Legal Telecommunicatiewet Telemarketing

Legal Masterclass: Telemarketing

Telemarketing staat al jaren onder druk, met strengere regels in de Telecommunicatiewet en de Code Telemarketing tot gevolg. Door al die veranderingen wordt er van adverteerders en contactcenters veel gevraagd. Denk aan een goede training van de agents/aansturing callcenters, het…
Lees meer
AVG Legal Social Media

Legal Masterclass: Social media & advertising

Het gebruik van social media en gepersonaliseerd adverteren staat onder druk. Het gebruik van social media is niet geheel zonder (privacy) gevaren. Daar is menigeen zich inmiddels bewust van. Nieuwe Europese wetgeving moet zorgen dat social media platformen transparanter zijn…
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (06-2023)

Donderdag 15 juni komen juristen en compliance managers van onze leden fysiek bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (07-2023)

Dinsdagochtend 11 juli komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (08-2023)

Dinsdagochtend 8 augustus komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (09-2023)

Donderdag 14 september komen juristen en compliance managers van onze leden fysiek bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (10-2023)

Dinsdagochtend 10 oktober komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (11-2023)

Dinsdagochtend 14 november komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (12-2023)

Donderdag 14 december komen juristen en compliance managers van onze leden fysiek bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.

Heb je het antwoord op jouw vraag hier niet kunnen vinden én ben je lid van DDMA? Bel dan één van onze Legal Counsels (020- 4528 413) of mail je vraag naar legal@ddma.nl. De juristen proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Nog geen lid? Bekijk hier alle voordelen van het DDMA-lidmaatschap.

Naomi van der Louw

Legal counsel

Romar van der Leij

Legal counsel

Sara Mosch

Legal counsel