Spring naar content

Ons aanbod

Lees meer

Legal Member Meetup

Iedere maand organiseren we de Legal Member Meetup. Juristen en compliance officers van onze leden komen hierin (virtueel) bij elkaar om te discussiëren over actuele onderwerpen.
Lees meer

In-house Legal Masterclass

De Legal Counsels van DDMA staan bekend om hun praktische juridisch advies over data & marketing. Een In-house Legal Masterclass op maat behoort ook tot de mogelijkheden.
Lees meer

Legal Masterclass-serie

Met de DDMA Legal Masterclass-serie ben je als marketeer, dataspecialist of jurist helemaal op de hoogte van de belangrijkste wet- en regelgeving in data-driven marketing.
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (06-2024)

Dinsdag 18 juni komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (07-2024)

Dinsdag 9 juli komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (08-2024)

Dinsdag 13 augustus komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (09-2024)

Dinsdag 10 september komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
AVG Legal Social Media

DDMA Legal Masterclass: Social Media & Advertising

Het gebruik van social media is niet geheel zonder (privacy) gevaren, daar is menigeen zich inmiddels bewust van. Het gebruik van social media en gepersonaliseerd adverteren staat dan ook onder druk. Nieuwe Europese wetgeving zoals de Digital Services Act moet…
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (10-2024)

Dinsdag 8 oktober komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (11-2024)

Donderdag 14 november komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.
Lees meer
AVG E-mail Legal

DDMA Legal Masterclass: E-mail

E-mail is aan veel regels onderhevig. Denk aan het toestemmingsvereiste en de uitzonderingen hierop: de klantrelatie en een service bericht. Maar denk ook aan de zelfregulering voor e-mail, de laatste relevante uitspraken van de Reclame Code Commissie en actuele ontwikkelingen…
Lees meer
Legal

Legal Member Meetup (12-2024)

Dinsdag 10 december komen juristen en compliance managers van onze leden virtueel bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving.

Heb je het antwoord op jouw vraag hier niet kunnen vinden én ben je lid van DDMA? Bel dan één van onze Legal Counsels (020- 4528 413) of mail je vraag naar legal@ddma.nl. De juristen proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Nog geen lid? Bekijk hier alle voordelen van het DDMA-lidmaatschap.

Allisha Hosli

Junior Legal Counsel

Frank de Vries

Team lead legal | Senior legal counsel

Naomi van der Louw

Legal counsel

Sara Mosch

Legal counsel