Spring naar content

Spar met sectorgenoten

Tijdens de Legal Member Meetups discussiëren juristen en compliance officers over onderwerpen zoals aankomende (Europese) wetgeving, nieuwe of veranderende (gedrags)codes, uitspraken van toezichthouders en nog veel meer. Ook verzamelen we ook input voor de standpunten van DDMA ten aanzien van wetgeving. Op deze manier kunnen de deelnemers kennis opdoen over toekomstige wetgeving, bijdragen aan de visievorming van DDMA en kennis uitwisselen over onder meer privacy en telecommunicatievraagstukken. Ook is er ruimte voor leden om te sparren met sectorgenoten over eigen dilemma’s. Op die manier helpen we elkaar als sector vooruit. Deze Legal Member Meetups zijn kosteloos en uitsluitend voor juristen of compliance officers van DDMA-leden.

  • Wil je aanwezig zijn of meer weten over deze bijeenkomsten? Stuur dan een mail naar legal@ddma.nl.
  • Nog geen lid en wil je een keer ter kennismaking aanhaken? Neem contact op via membership@ddma.nl.

CIPP/E

Beschik jij over een opleidingscertificaat (zoals bijvoorbeeld CIPP/E)? Dan kun je deze masterclass ook indienen om punten te verzamelen. Voor een CIPP/E certificaat kun je dat doen via de volgende link: Continuing Privacy Education (CPE) (iapp.org)

onze legal specialisten

Heb je het antwoord op jouw vraag hier niet kunnen vinden én ben je lid van DDMA? Bel dan één van onze Legal Counsels (020- 4528 413) of mail je vraag naar legal@ddma.nl. De juristen proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Nog geen lid? Bekijk hier alle voordelen van het DDMA-lidmaatschap.

Frank de Vries

Team lead legal | Senior legal counsel

Naomi van der Louw

Legal counsel

Sara Mosch

Legal counsel