Spring naar content

Interesse?

Heb je interesse in het lidmaatschap of wil je meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in, dan nemen onze relatiemanagers zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je meer weten over hoe wij met je gegevens omgaan? Lees dan ons privacy statement.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

De contributie voor het lidmaatschap van DDMA is afhankelijk van de omzet die een organisatie per jaar binnenhaalt en van welke functie die organisatie in het bedrijfsleven vervult – opdrachtgever/adverteerder of dienstverlener/bureau. Daarbij zijn de volgende contributiestaffels vastgelegd:

Opdrachtgevers/adverteerders

OmzetContributie
€5 miljoen€2.070
€5 miljoen – 25 miljoen€4.460
€25 miljoen – €50 miljoen€6.540
> €50 miljoen€10.575

Dienstverleners/bureaus

OmzetContributie
€1 miljoen€2.070
€1 miljoen – 3 miljoen€4.460
€3 miljoen – €10 miljoen€6.540
> €10 miljoen€10.575

Bij organisaties die fondsenwerven wordt het contributietarief vastgesteld op basis van de inkomsten uit fondsenwerving, loterijen, kaartverkoop, zaalverhuur, ledengeld en/of lesgeld (i.p.v. omzet).

Naast fondsenwervende organisaties gelden er nog meer uitzonderingen op de bovenstaande tarieven, zoals voor ZZP’ers, kennispartners en concerns. Download informatie over alle uitzonderingen en voorwaarden voor het lidmaatschap hieronder:

Met het juiste gebruik van data kunnen we onze klanten steeds beter helpen met mooiere en relevantere interacties. DDMA helpt ons daarin met inspiratie vanuit andere industrieën, en een netwerk om te bespreken wat goede toepassingen zouden zijn.

Kevin Duijndam, KLM Dutch Royal Airlines

Data heeft enorme toegevoegde waarde om persoonlijk en relevant klantcontact te hebben via meerdere kanalen. Met een actieve ledengroep zorgt DDMA voor kennisdeling op actuele thema’s en verbinding tussen professionals. Dit sluit ook volledig aan op de waarden binnen de Randstad Groep.

Sabina Wouda, Randstad Groep Nederland

Liever direct contact?

Wil je liever direct contact met ons opnemen? Neem dan contact op met onze relatiemanagers via 020 45 284 13.

Laura van Gessele

Team lead membership | Senior Relatiemanager

Loraine Heijstek

Partnership Manager

Merel Bracht

Events & Membership Executive

Deze organisaties zijn al lid