Spring naar content

Onmisbare kennis voor iedere marketeer, dataspecialist of jurist

De marketeer, fondsenwerver en de dataspecialist van nu werkt dagelijks met data en persoonsgegevens. Logisch, want data biedt kansen, maar brengt tegelijkertijd een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Daarbij is kennis van wet- en regelgeving essentieel! Daarom organiseren wij ieder jaar een nieuwe reeks DDMA Legal Masterclasses. Deze serie is ook zeer geschikt voor juristen die zich willen verdiepen in alle wet- en regelgeving binnen de data-driven marketingsector.

Bij deze masterclass-serie word je in een ‘leerlijn’ van door het woud van wetten, regels en codes geloodst. Aan de hand van praktijkcases komt de theorie tot leven en krijg je informatie die direct toepasbaar is in je eigen dagelijkse werk. Ook wordt er stilgestaan bij de recente ontwikkelingen, zoals nieuwe Europese Wetgeving en boetes van toezichthouders. Afhankelijk van de serie, zijn de sessies online of fysiek bij te wonen.

Na het bijwonen van een masterclass kun je ook een certificaat waarmee je kunt aantonen dat je kennis hebt van alle wet- en regelgeving binnen de data-driven marketingsector.

Kosten

Per serie wordt gecommuniceerd wat de kosten zullen zijn op de daarvoor bestemde informatiepagina. Daarbij kun je je voor een enkele masterclass aanmelden of voor een hele serie. Kies je voor het laatste? Dan zal er sprake zijn van een korting.

Bijzonderheden:

  • Goede doelen hoeven geen btw te betalen

Heb je het antwoord op jouw vraag hier niet kunnen vinden én ben je lid van DDMA? Bel dan één van onze Legal Counsels (020- 4528 413) of mail je vraag naar legal@ddma.nl. De juristen proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Nog geen lid? Bekijk hier alle voordelen van het DDMA-lidmaatschap.

Frank de Vries

Team lead legal | Senior legal counsel

Naomi van der Louw

Legal counsel

Sara Mosch

Legal counsel

Allisha Hosli

Junior Legal Counsel