jan
Logo Afternoon Update
DDMA

Afternoon Update: Alles wat je moet weten over de AVG

Is jouw bedrijf al klaar voor de AVG? Wij helpen je op weg met deze nieuwe wetgeving. Tijdens de Afternoon Update komt het DDMA AVG Voorlichtingstraject aan bod. Jeroen Terstegge (Voorzitter commissie privacy van VNO-NCW ) en Matthias de Bruyne van (DDMA) zullen spreken tijdens deze bijeenkomst.

LAB111 - Amsterdam
DDMA

DDMA Non-profit member meetup: Marktonderzoekers

Marktonderzoekers werkzaam bij non-profit organisaties komen samen om neuromarketing in onderzoek te bespreken en met elkaar terug te blikken op 2017 en vooruit te kijken naar 2018.

DDMA Kantoor - Amsterdam
feb
Friends of Search logo
DDMA

Friends of Search 2018

De 5e editie van Friends of Search vindt plaats op 8 februari in de Kromhouthal in Amsterdam. Met meer internationale sprekers dan ooit, is dit hét niet te missen congres voor (online) marketeers en SEO/SEA specialisten in de Benelux.

De Kromhouthal - Amsterdam
mrt
emerce eretail
Emerce

Emerce eRetail

Hoe richt je een organisatie optimaal in voor succesvolle e-commerce en cross-channel sales? Wat zijn de successen en learnings van dit moment? Je leert het op eRetail.

Spant! - BUSSUM
lachend publiek
Emerce

Emerce: The Social Conference

Waar blijft het menselijke aspect in social, als bots alles overnemen? Eerste sprekers bevestigd voor The Social Conference: Meindert Kennis (Spinnin’ Records), Dadara, Wiebe Govers (Lidl).

Pakhuis de Zwijger - Amsterdam