apr
mei
DDMA

Telemarketing Elite

DDMA Telemarketing Elite is een initiatief van de DDMA Commissie Telemarketing. Het doel van een Elite is dat vakexperts onderling kennis uitwisselen. Deze sessie is op invite-only. Wil je in aanmerking komen voor een plek aan tafel: juditpeters@ddma.nl.

avg
DDMA

Afternoon Update AVG: AVG vragen (v)uur per sector

De nieuwe AVG wet gaat van kracht op 25 mei 2018. Heb jij sector specifieke vragen over de AVG? DDMA organiseert een vragen (v)uur voor de sectoren:
cultuur, automotive, uitgevers, mediabureaus, travel, retail, banken & verzekeraars.

DDMA - Amsterdam
Customertalk
Customertalk

Leadgeneration in 1 Day

Kom op donderdag 17 mei naar Leadgeneration in 1 Day. Een dag vol inspiratie, cases en voorbeelden van het genereren van leads. Meld je nu aan en mis het niet!

Landgoed Leusderend - Leusden
Esprix & DDMA

Esprix Student Session

Makers van de genomineerde Esprix cases geven een kijkje in de keuken tijdens een interactieve sessie.

EYE Filmmuseum - Amsterdam
avg
DDMA

AVG voorlichting: nog 1 dag te gaan

Is jouw bedrijf al klaar voor de AVG? Wij helpen je op weg met deze nieuwe wetgeving. Een dag voor de AVG deadline organiseert DDMA een Afternoon Update waarin de laatste ontwikkelingen rondom de AVG besproken worden.

LAB111 - Amsterdam
Tech Live 2018
Emerce

Emerce Tech Live

Tech live! is hét event van Emerce over de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business en marketing. Kom naar Tech Live voor de laatste updates!

Beurs van Berlage - Amsterdam
Emere DML
Emerce

Emerce Digital Marketing Live

Op 31 mei is het weer tijd voor Emerce Digital Marketing Live! 180 sprekers nemen je in een dynamische setting met doorlopende sessies, pitches, interviews, demo’s, workshops en round tables mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Ben jij erbij?

Beurs van Berlage - Amsterdam
jun
Pagina 1 van 212