Mrt

The Social Conference

Kom naar The Social Conference, en leer van succesvolle social strategieën en -cases van A-merken.

Pakhuis de Zwijger - Amsterdam
DDMA

Klantdata & Dialoog Elite

DDMA Klantdata & Dialoog Elite is een initiatief van de DDMA Commissie Klantdata & Dialoog. Het doel van een Elite is dat vakexperts onderling kennis uitwisselen.

Sous - Amsterdam
Apr
t/m

MINT Global 2017

MINT Global is a truly immersive experience of learning, business opportunities and networking. From the unique venue at the historical Heineken Brewery to the evening, canal cruise, this is one event you’ll remember long after you’re back at your desk. Add great people, great content and a friendly

Heineken Experience - Amsterdam

EMERCE Conversion

Het grootste Nederlandse congres op het gebied van conversie optimalisatie. Het draait om resultaat. Meer omzet, transacties, downloads, deals of aanvragen. Collega marketeers en conversie experts duiken diep in de materie en geven hun beste tips en learnings.

Pakhuis de Zwijger - Amsterdam
DDMA

Member Meet-up: live voorlichting AVG 1-3

Live voorlichting door onze Legal Counsels over deel 1 t/m 3 van ons AVG traject. Dus: de Meldplicht Datalekken, alles over het verwerken van persoonsgegevens en de DPO. Plus een praktijkcase en heel veel ruimte voor vragen!

Kantoor DDMA - Amsterdam
Mei
DDMA

Telemarketing Elite

DDMA Telemarketing Elite is een initiatief van de DDMA Commissie Telemarketing. Het doel van een Elite is dat vakexperts onderling kennis uitwisselen.

Sous - Amsterdam
DDMA

Search Elite

DDMA Search Elite is een initiatief van de DDMA Commissie Search. Het doel van een Elite is dat vakexperts onderling kennis uitwisselen.

Sous - Amsterdam
DDMA

Social Elite

DDMA Social Elite is een initiatief van de DDMA Commissie Social. Het doel van een Elite is dat vakexperts onderling kennis uitwisselen.

Sous - Amsterdam
Pagina 1 van 3123