okt
DDMA

DDMA Member meetup Privacy

Dinsdag 24 oktober komen juristen en compliance managers van onze leden weer bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving. Tijdens deze sessie bespreken we in het eerste deel de lopende DDMA zaken met betrekking tot de codes, ePrivacy wetgeving en de AVG. Daarna komt er een gastspreker.

Nuon - Amsterdam-Zuidoost
DDMA

Mobile Elite

DDMA Mobile Elite is een initiatief van de DDMA Commissie Mobile. Het doel van een Elite is dat vakexperts onderling kennis uitwisselen.

Sous - Amsterdam
nov
DDMA

Non-profit member meetup: Fondsenwervers Particuliere Markt

Tijdens deze bijeenkomst Fondsenwervers Particuliere Markt bespreken we een case gepresenteerd door een van de deelnemers en kijken we terug op het afgelopen jaar en vooruit naar het nieuwe jaar met de vraag 'wat ga je volgend jaar wel weer doen en wat niet?'.

Save the Children - Den Haag
DDMA

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering vindt 2 keer per jaar plaats. Deze keer op 14 november van 15.00 tot 19.00 bij het kantoor van DDMA.

DDMA - Amsterdam

Emerce Performance

Waar gaat online advertising naar toe en wat is de bijdrage van nieuwe technieken en innovatie? Op 16 november krijg je het antwoord op deze vragen en meer tijdens Emerce Performance in Pakhuis de Zwijger.

Pakhuis de Zwijger - Amsterdam
DDMA

DDMA Data Dag 2017

Tijdens de DDMA Data Dag op 23 november 2017 hoor je in 1 dag alles over de inzet van data in marketing: de laatste ontwikkelingen, de kansen, de mogelijkheden en de toekomst. Plus de winnaar en genomineerden van de Customer Data Award 2017. Fantastische keynotes, mooie cases en ruim 300 vakgenoten!

Pakhuis de Zwijger - Amsterdam
dec