Spring naar content

Wil je deze Digital Talk bekijken?

Log in of word lid om de opname te bekijken

Er poppen steeds meer AI-tools uit de grond die helpen om content te vervaardigen voor bijvoorbeeld je SEO-optimalisatie. Hoe gaan zoekmachines om met het creëren van content? Wat is het werkende principe erachter? Wat zijn de voordelen en waar moet je rekening mee houden? We zetten ze voor je op een rij.

  • AI-tools kunnen het proces van contentcreatie versnellen. Hoe kun jij daar binnen je eigen bedrijfspraktijk je voordeel mee doen?
  • Minder werk: er is niet altijd capaciteit om voor bijvoorbeeld duizenden productcategorieën te vullen met content. Voor dit soort items is het heel handig om een tool te gebruiken.  
  • Makkelijk opschalen: je kunt content opschalen op een laagdrempelige manier, zonder dat je daar verschillende databronnen voor hoeft te koppelen.
  • Het kan kosten besparen;
  • Hulp voor mensen die geen kennis hebben over een specifiek onderwerp , maar let op: je moet het wel kunnen verifiëren
  • Afspiegeling van alle content waar ooit als eens iets over geschreven is  

Inhoud Digital Talk

Om de voordelen van geautomatiseerde creatie van SEO-content wat concreter te maken duiken we de diepte in. Eric van Hall (CopyRobin) presenteert zijn onderzoek naar het effect van AI-writing op het werk van marketeers en copywriting en komt terug op bovenstaande vragen.

Dit alles onder leiding van moderator Martin van Ammers, voorzitter van DDMA commissie Search en Head of SEO bij Netprofiler. Hij gaat dieper in op verschillende praktijkvoorbeelden.

In een uurtje praten we je bij over (on)mogelijkheden, trends en ontwikkelingen op het gebied van contentcreatie door middel van AI-tools.

Sprekers

Eric van Hall

Founder – CopyRobin

Worden menselijke schrijvers overbodig door de komst van AI copywriting tools? We stelden deze vraag aan marketeers en ondernemers via onder andere onze social media kanalen.  Ook gingen we zelf aan de slag met een flink aantal van de AI copywriting tools die er inmiddels al op de markt zijn. 

Dus, wil je weten welke tools het beste werken en welke absoluut niet? Ben je benieuwd naar de mening van Google over machinegegenereerde teksten? En ben je nieuwsgierig naar de uitslag van onze enquête en naar onze eigen visie voor de toekomst van copywriting? 

Wees er dan zeker bij op 13 december!

Moderator

Martin van Ammers

Head of SEO Netprofiler (voorzitter)

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

Shampoo Bars en HEMA winnen Friends of Search Awards 2024

Tijdens Friends of Search 2024 zijn de winnaars van de Friends of Search Awards 2024 bekendgemaakt. In de categorie ‘Beste SEA’ (PPC) ging Shampoo Bars er met de overwinning vandoor.…
Lees meer
Artificial Intelligence |

Interview Aleyda Solis (Orainti) | The (dis)advantages of Search Engine Experience

‘Search Generative Experience’ (SGE) is poised to be a game changer. How will it affect organizations? What are its (dis)advantages? We’re thrilled that Aleyda will be speaking about this at…
Lees meer
Search |

Exploring the PPC Journey with Navah Hopkins: A Friends of Search Interview

In this interview with Navah Hopkins, a well-known expert in the PPC industry, we delve into the strategic decisions and data-centric insights that have shaped her career in search engine…