Overzicht Actueel

Pick me, pick me!

ddma commissie

Pick me, pick me!

Een enorme hoeveelheid enthousiaste sollicitaties kwam binnen na een oproep voor nieuwe commissieleden voor onder andere onze commissies E-mail, Search, Klantdata & dialoog en Mobile. Zo waardevol vinden veel leden het deelnemen aan een commissie. Voor ons als vereniging zijn de commissies en hun leden ontzettend belangrijk. Zonder de mensen uit het vakgebied, die hun kennis en netwerk inzetten, zouden wij een stuk minder kunnen betekenen voor de sector. Wij zijn dus heel blij met al onze nieuwe commissieleden. En met de zittende natuurlijk ook!

Buiten je kaders

De belangrijkste reden om in een commissie te willen zitten is het uitwisselen van kennis en best practises en het vergroten van je netwerk. De kersverse voorzitter van onze commissie Klantdata & dialoog, Jan Hendrik Fleury, licht toe: ‘Lid zijn van een commissie biedt een andere kijk op de branche. Het is ontzettend nuttig om even uit de vaste kaders van je functie te treden en samen met vakgenoten te kijken naar de ontwikkelingen in de markt en hoe DDMA daar op in moeten spelen.’

Op volle kracht

De commissies zijn dankzij de nieuwe leden nu allemaal op volle kracht, om van 2017 een mooi jaar te maken. Vol inspiratie en kennis op het gebied van marketing en data. Diana Janssen, onze directeur: “Wij zijn heel blij met weer een groot aantal nieuwe commissieleden, omdat zij een frisse blik geven op de ontwikkelingen in de sector. Hierdoor blijven wij als DDMA adaptief. Dankzij de inzet van de besten uit het vakgebied, krijgen wij het ieder jaar weer voor elkaar om mooie initiatieven op te zetten die de sector naar een hoger plan tillen.” Initiatieven van commissies zijn bijvoorbeeld grote congressen als Friends of Search, de E-mail Summit en de DDMA Data Dag. Maar ook kleinere events als Elites en Afternoon Updates en diverse onderzoeken. En dat is nog maar een kleine greep uit alles wat de commissies gaan doen in 2017, voor jou!

Dit zijn alle commissies op een rij. Door ze aan te klikken kun je precies zien wat ze doen en wie er in de commissie zitten:

Wil je meer weten over wat de commissies doen, lid worden van een commissie of meer weten over DDMA in het algemeen? Stuur dan een mail naar juditpeters@ddma.nl