Overzicht Actueel

DDMA verwelkomt CZ, Wereld Kanker Onderzoek Fonds, Storm Digital & IIR

ddma leden

DDMA verwelkomt 4 nieuwe leden, CZ, Wereld Kanker Onderzoek Fonds, Storm Digital en IIR. In totaal heeft DDMA nu 339 leden! Lees hier waarom deze bedrijven lid zijn geworden.

 

CZ: Binnen de organisatie ontstaan complexere vraagstukken op het snijvlak van marketing, data, privacy en klantbediening. CZ wil graag op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen op dit domein zodat we de juiste keuzes maken waarbij we de belangen van de klant en de belangen van organisatie zorgvuldig kunnen afwegen. Daarnaast zien we DDMA als een belangrijk platform voor kennis(deling) voor onze medewerkers. Lees meer..

 

Wereld Kanker Onderzoek Fonds: Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds vindt het van groot belang dat iedereen in Nederland bewust wordt gemaakt van de rol van voeding en leefstijl bij de preventie en overleving van kanker. Communicatie met het grote publiek is essentieel. Daarbij is het zorgvuldig, verantwoordelijk en transparant omgaan met de privacy van mensen uiteraard een belangrijke kernwaarde. Lees meer..

 

Storm Digital: Viktor van der Wijk, CEO Storm Digital: “Met ons lidmaatschap bij DDMA willen we een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkelingen in het digital marketing landschap. Wij delen graag onze hands-on ervaringen waarbij we de combinatie van tech, data en marketing écht laten werken voor organisaties. DDMA biedt ons, als toonaangevende branchevereniging, de mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen met andere bepalende spelers uit de markt.” Lees meer..

 

IIRIIR: Door de komst van de AVG (en toekomstige ePrivacy verordening) willen wij het voortouw nemen richting onze klanten. Hoe verkrijgen we de juiste data en hoe gaan we hier zo goed mogelijk mee om. Daarbij gebruiken wij graag het advies van de DDMA op het gebied van privacy en wetgeving. Daarnaast vinden we het leuk én belangrijk om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere vakspecialisten. Lees meer..

 

 

Bekijk hier alle DDMA leden.

Nog geen lid van DDMA? Bekijk hier de voordelen van het lidmaatschap.