Overzicht Actueel

Vacature: lid DDMA Commissie Influencer Marketing (op vrijwilligersbasis)

Influencer marketing

DDMA is op zoek naar een nieuw lid voor de Commissie Influencer Marketing, een kanaal dat een steeds prominentere plek inneemt binnen de marketingstrategieën van organisaties. Als relatief nieuw kanaal roept influencer marketing nog steeds veel vragen op omtrent consumentenvertrouwen, ethiek en wet- en regelgeving. Help jij de sector als commissielid verder door deze vragen te beantwoorden en het kanaal verder te professionaliseren?

Dit doe jij als lid van de DDMA Commissie Influencer Marketing

Als lid van de DDMA Commissie Influencer marketing help jij mee om de datagedreven marketingsector op jouw vakgebied naar een hoger plan te tillen door kennis te verzamelen en te delen. Dit doe je door samen met je medecommissieleden verschillende activiteiten te organiseren, zoals kennissessies, netwerkbijeenkomsten, artikelen en whitepapers. Het commissielidmaatschap is daarbij een uitstekende manier om je netwerk uit te breiden met toonaangevende vakgenoten. En omdat we streven naar een hechte en nauwe samenwerking tussen onze commissies krijg je ook nog eens kijkje in de keuken van andere marketingdisciplines.

Als commissielid bij DDMA ben je bereid tijd vrij te maken om minimaal 6 keer per jaar te vergaderen en een paar uur per maand beschikbaar te zijn voor de bovenstaande commissieactiviteiten. Een commissielidmaatschap is altijd op vrijwillige basis.

Dit ben jij:

  • Je bent een expert op het gebied van influencer marketing
  • Je wordt razend enthousiast van het idee van kennisdelen
  • Je barst van de creatieve ideeën en onderwerpen op het gebied van influencer marketing waaraan we bij DDMA aandacht aan kunnen besteden
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een proactieve houding met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Jij bent of wordt (als freelancer of vanuit je organisatie) lid van DDMA

Wat levert het je op:

  • Je komt in aanraking met veel nieuwe kennis over influencer marketing
  • Je helpt influencer marketing naar een hoger plan te tillen
  • Je breidt je netwerk uit en overlegt met andere influencer marketingprofessionals
  • Je komt in contact met veel andere marketingdisciplines om je kennis te verbreden

Bij DDMA hechten we veel waarde aan een diverse samenstelling van de commissies. Kandidaten die bijdragen aan onze diversiteit nodigen we nadrukkelijk uit te solliciteren.

Interesse? 
Lijkt deze rol je wat en ben je beschikbaar? Stuur dan een e-mail met je motivatie naar anneveerlevaarkamp@ddma.nl. Heb je vragen? Neem contact op met Anne Veerle via het bovenstaande e-mailadres of bel naar 020-4528413.