Spring naar content

Commissie Social Media

Anouk Kramer (dentsu): “Ik hoop dat ik met mijn kennis op het gebied van performance marketing, data en tagging waardevolle ondersteuning kan bieden bij de toenemende vraagstukken in de markt”
Na verschillende bijbanen in de marketing is Anouk 5 jaar geleden bij Storm Digital aan de slag gegaan als social advertising consultant. Inmiddels is ze alweer 2,5 jaar werkzaam bij dentsu, waar ze sinds januari de rol vervult van social advertising director. Anouk is gespecialiseerd op het performance marketing-stuk. Ze werkt daarom veel met tools als Smartly, met feed management-tools, dynamic ads en met templates.

Anouk: “Ik hoop dat ik met mijn kennis op het gebied van performance marketing, data en tagging waardevolle ondersteuning kan bieden bij de toenemende vraagstukken in de markt (zoals bijvoorbeeld attributie in een cookieless wereld). Daarnaast ben ik actief betrokken bij zowel de dagelijkse als strategische vraagstukken van onze klanten, waarbij ik een breed scala aan bedrijven en uitdagingen tegenkom. Door mijn regelmatige samenwerking met partners zoals Meta, Smartly en Snapchat ben ik altijd goed geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen in de branche.”

Commissie Data Decisions & Engagement

Monique Hartvelt-Zwanenburg (Odido): “Campagnes zijn een mooi middel om de klantreis te optimaliseren”
Monique heeft een aantal jaar gewerkt aan bureauzijde in de rol van e-mailmarketing consultant, waar ze brede kennis opdeed van online marketing en allerlei bedrijven hielp met verschillende cases. Een aantal jaar geleden heeft ze de overstap gemaakt naar klantzijde om zich verder te specialiseren in data en omnichannel campagnes.

Monique: “Ik bijt me graag vast in data en campagnes. Campagnes zijn een middel om de klantreis te optimaliseren. Ik vind het een uitdaging om de juiste mix te ontdekken van content, personalisatie en timing met behulp van data. Daarnaast ben ik graag bezig met het proces van data voordat een campagne überhaupt verstuurd kan worden. Verder word ik enthousiast van sparren met vakgenoten om zo elkaar te inspireren en mooie nieuwe dingen te bedenken. Deze eigenschappen plus mijn kennis en ervaring wil ik graag gebruiken in de commissie DDE om samen verder te komen op het gebied van data en campagnes.”

Commissie Digital Analytics

Lex Jacobs (Blend360): “Ik ken de nieuwe generatie als geen ander”
Lex is 28 jaar jong en vol energie. Deze energie krijg hij van het ontmoeten van andere mensen en zichzelf omgeven in een dynamische wereld. Zodoende heeft hij ook een passie voor data, en dan met name dát inzichtelijk maken wat voorheen niet tastbaar was.

Lex: “Ik ben jong, ken de nieuwe generatie als geen ander en focus mij door mijn ondernemende mindset altijd op output en niet op input. Met mijn deelname aan de commissie hoop ik de DDMA-leden en het digital analytics vakgebied het komende jaar van nieuwe inzichten te voorzien – en samen de sector te verrijken met actuele kennis over het optimaal verzamelen, verwerken, analyseren en rapporteren van digitale data van online platformen.”

Bob Younge

Contentspecialist

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

Vacature: Commissielid DDMA Telemarketing – Goed doel (op vrijwilligersbasis)

Ben jij werkzaam bij een goed doel en verantwoordelijk voor Telemarketing? Heb jij interesse om een belangrijke rol te spelen in het vormgeven en verder professionaliseren van het vakgebied in…
Lees meer
DDMA |

Springbok Agency, Funnelboost, and LevelUp Group nominated for the EMAS Battle of the Agencies 2024

Springbok Agency, Funnelboost, and LevelUp Group are contenders for this year’s title in the EMAS Battle of the Agencies (part of the DDMA EMAS Awards). This year, the nominees are…
Lees meer
DDMA |

De genomineerden voor de DDMA EMAS Awards 2024 zijn bekend

De jury van de DDMA Email Marketing Automation Summit Awards (EMAS Awards) 2024 is eruit. De jury nomineert Uitgekookt, FitFor Me en Ancienne Belgique in de categorie Email Marketing Automation…