Spring naar content

Sanne van Mourik-Linsen (Talpa Network), Commissie Data, Decisions & Engagement (DDE): “De beste resultaten behaal je als je data, techniek, marketing en sales weet te combineren.”

Sanne heeft tijdens haar carrière altijd gewerkt op het snijvlak van marketing, technologie en data. Als Sr. Martech-specialist bij Talpa Network is Sanne verantwoordelijk voor het opzetten, optimaliseren en toepassen van datagedreven marketingoplossingen voor alle entiteiten van de organisatie (Radio, TV, LINDA, Emesa, Social, Gaming, Sales) op zowel strategisch, creatief en operationeel niveau. Sanne: “Een hogere klantwaarde, een maximale omzet en een goede customer experience zijn alleen te bereiken als je data, techniek, marketing en sales weet te combineren. Met mijn veelzijdige achtergrond en expertise breng ik nieuwe kennis in de Commissie DDE. Of het nou gaat om loyaliteitsstrategieën of het opzetten van een centraal ecosysteem voor digitale marketing. Met deze ervaring hoop ik de DDE-commissie en daarmee ook de rest van de sector te inspireren.”

Arnold Moeken (ANWB): “De inzet van advanced analytics gaat verder dan alleen marketing.”

Arnold heeft jarenlange ervaring op analytisch CRM-gebied – van data tot analyse, maar ook het organisatorische vlak. Eerst in verschillende functies bij ING en sinds 2018 bij ANWB. Als Manager Customer Analytics heeft hij een brede blik op de toegevoegde waarde van advanced analytics: “We gebruiken advanced analytics niet alleen voor onze marketingactiviteiten, maar ook voor het verbeteren van de customer experience. Daarnaast is het belangrijk bij maatschappelijke zaken waar we ons mee bezig houden, zoals verkeersveiligheid. Deze kennis en ervaring neem ik naar de commissie, waar ik ook veel inspiratie hoop uit te halen voor ANWB.”

Naast de nieuwe leden bestaat de Commissie Data, Decisions & Engagement uit: Jan Hendrik Fleury (Crystalloids, voorzitter), Lucas Bos (EDM), Fred van Westerop (E-bot7), Mark van der Vlies (ABN AMRO), Gijs van Eysden (Google), Sabina Wouda (Randstad Groep), Jimmy de Vreede (Yourzine), Matthijs van de Peppel (NRC) en Vinça Mattens (VodafoneZiggo).

Ook interesse om aan als DDMA-lid aan te sluiten bij de Commissie Data, Decisions & Engagement? Neem dan contact op met programmamanagers (info@ddma.nl).

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

DDMA organiseert DDMA NEXT: een nieuw congres voor beslissers

DDMA organiseert op 11 oktober 2022 in Capital C in Amsterdam een nieuw congres: DDMA NEXT. Onder de noemer ‘Shaping the future’ brengt de branchevereniging beslissers op het gebied van…
Lees meer
DDMA |

De genomineerden voor de DDMA EMAS Awards 2022 zijn bekend

11 mei 2022, Amsterdam – De jury van de DDMA Email Marketing Automation Summit Awards (EMAS Awards) 2022 maakt bekend dat Pathé Theaters, Mollie, T-Mobile Ondernemen zijn genomineerd in de…
Lees meer
DDMA |

Vacature: Accountmanager en Partnerships DDMA

Wil jij werken in het hart van de Nederlandse marketingwereld, duurzame relaties opbouwen met koplopers uit de sector én de DDMA-achterban laten groeien?