Overzicht Actueel

VERSLAG DDMA MEMBER MEETUP FONDSENWERVERS ZAKELIJKE MARKT

ddma lidmaatschap

Maandagmorgen 12 februari was de eerste DDMA Fondsenwervers Zakelijke Markt member meetup van 2018. Bij het Longfonds in Amersfoort. Naar aanleiding van de presentatie van het Longfonds en Le Champion, zijn ruim 20 fondsenwervers met elkaar in gesprek gegaan over acties tijdens sportevenementen en het maken van afspraken met bedrijven.

Als onderdeel van het concept Case Consult hebben het Longfonds en Le Champion verteld over hun samenwerking voor de Dam tot Dam FietsClassic. De presentatie werd gevolgd door een interessante discussie met de deelnemers over waarom en hoe bedrijventeams ingezet kunnen worden bij sportevenementen.

Tijdens het tweede deel van de meetup hebben deelnemers met elkaar gesproken over het vastleggen van afspraken met bedrijven. Maak je onderscheid tussen grote en kleine organisaties? Wat kan je bieden? In hoeverre laat je jouw persoonlijke relatie meespelen. En hoe maak je hier afspraken over? Leg je dat vast in een (marketing)plan of ook in een contract?

Deelnemende organisaties: Oxfam Novib, Ouderenfonds, Alzheimer Nederland, Save the Children, War Child, Vereniging de Zonnebloem, Stichting voor het Gehandicapte Kind, Artsen zonder Grenzen, Natuurmonumenten, KWF Kankerbestrijding, CliniClowns, AMREF Flying Doctors, Stichting Dierenlot en het Longfonds.

DDMA organiseert voor fondsenwervers zakelijke markt vier keer per jaar exclusieve member meetups. Deze bijeenkomsten staan in het teken van onderlinge kennisdeling; de deelnemers komen kennis halen en brengen. Deelname is uitsluitend voor DDMA non-profit leden. Werk je bij een non-profit en lijkt het je interessant? Stuur dan een e-mail naar esthervandebovenkamp@ddma.nl of bel naar 020 4528413.