Overzicht Actueel

NSGK vertelt over Madurodam Marathon tijdens DDMA meetup

nsgk

Tijdens de DDMA non-profit member meet-up op maandag 4 maart kwamen 19 fondsenwervers zakelijke markt samen bij Nederlandse Stichting Gehandicapte Kind in Amsterdam.

NSGK heeft de ins en outs gedeeld over hun succesvolle samenwerking met Madurodam. Met slechts een voorbereidingstijd van een aantal maanden, startten in oktober 2018 250 deelnemers aan de Madurodam Marathon. Een fondsenwervende stadsmarathon toegankelijk voor deelnemers met en zonder beperking. Na afloop zijn de deelnemers aan de DDMA member meetup in groepjes in discussie gedaan over de mogelijkheden voor zakelijke fondsenwerving voor de komende editie. Plenair zijn de adviezen van de mede-fondsenwervers besproken.

Daarna heeft Artis hun case gepresenteerd over de Artis ZOOmeravonden in samenwerking met NH 1816 Verzekeringen.

Als afsluiter hebben de deelnemers ervaringen uitgewisseld over activatieplatformen. Welke organisaties maken gebruik van een activatieplatform? Is dat onder eigen beheer of besteden ze het uit? En wordt het ook ingezet voor zakelijke fondsenwerving? Kortom, een nuttige discussie die veel nieuwe inzichten heeft geboden.

Wil je de presentaties van deze bijeenkomst ontvangen? Stuur dan een email naar Esther van de Bovenkamp.

De deelnemers zijn werkzaam bij: Simavi, Dierenbescherming, Van Gogh Museum, Dierenbescherming, Longfonds Cultuurmarketing, Artis, Artsen zonder Grenzen, Stichting DierenLot, AMREF Flying Doctors, VluchtelingenWerk Nederland, Stichting CliniClowns Nederland, SeniorWeb, Diabetes Fonds, Longfonds, KNGF Geleidehonden, NSGK, SOS Kinderdorpen en Stichting Alzheimer Nederland.

Over de DDMA Non-profit member meetup Fondsenwervers Zakelijke Markt

De  volgende meetup voor Fondsenwervers Zakelijke Markt is op maandag 13 mei. De Nierstichting vertelt dan over de Nierstichting Restaurant Vierdaagse. Klik hier voor meer informatie.

Werk je bij een DDMA non-profit lid en lijkt het jou nou ook leuk om deel te nemen aan een non-profit member meetup? DDMA organiseert voor fondsenwervers zakelijke markt vier keer per jaar een exclusieve member meetup . Deze bijeenkomsten zijn vertrouwelijk, staan in het teken van onderlinge kennisdeling en zijn uitsluitend voor DDMA non-profit leden. Werk je bij een non-profit en lijkt het je interessant om hierbij te zijn? Stuur dan een e-mail naar esthervandebovenkamp@ddma.nl.