Spring naar content

UPDATE:
De DDE Commissie heeft momenteel het maximum aantal commissieleden bereikt. Toch nog interesse? Stuur je motivatie in via elkewillemsen@ddma.nl en dan plaatsen we je op de wachtlijst.

De DDE Commissie staat voor Data (fundament for future growth), Decisions, (predictive enterprise) en Engagement (omnichannel customer engagement). De commissie bestaat uit 12 ervaren en gedreven vertegenwoordigers uit de data-driven sector en kent een gelijke verdeling tussen opdrachtgevers en leveranciers. Op dit moment is de commissie op zoek naar versterking door een vertegenwoordiger uit de leverancierhoek – denk bijvoorbeeld aan een agency of een tech-organisatie. De commissie is daarom op zoek naar iemand die op inhoud de output van de commissie naar een hoger niveau gaat brengen. En daar blijft het niet bij: je brengt je ideeën vervolgens ook in de praktijk.

Door deel te nemen aan de commissie biedt DDMA je de mogelijkheid om je ervaring in te zetten voor de verdere professionalisering van het datagedreven vak. Ook krijg je de kans om je kennis en netwerk te vergroten.

Wat ga je doen?

Als lid van de DDMA Commissie Data, decisions & engagement (DDE) werk je samen met gedreven vakgenoten om het kennisniveau binnen de data-driven marketingbranche in Nederland te verhogen. Ons gezamenlijk doel is om van data iets moois te maken en de klant een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden. Dit doet de commissie door kennis te delen over de randvoorwaarden die nodig zijn om geïntegreerd data, beslissingen, kanalen, technologieën en methodieken in te zetten. Onder meer via de volgende activiteiten: 

Het commissielidmaatschap is daarbij een uitstekende manier om je netwerk uit te breiden met toonaangevende vakgenoten. Doordat wij streven naar een hechte en nauwe samenwerking tussen onze commissies, krijg je ook een kijkje in de keuken bij andere marketingdisciplines. Als commissielid bij DDMA ben je bereid tijd vrij te maken om minimaal 6 keer per jaar te vergaderen in Amsterdam en een aantal uren per maand beschikbaar te zijn voor de bovenstaande commissieactiviteiten. Een commissielidmaatschap is altijd op vrijwillige basis.

Dit ben jij:

 • Je hebt sterke affiniteit met datagedreven werken – in de breedte van het vak
 • Je hebt een relevant en actueel netwerk
 • Je hebt een proactieve houding met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent flexibel, ambitieus en bereidwillig om samen het profiel vorm te geven
 • Jij bent of wordt (als freelancer of vanuit je organisatie) lid van DDMA

Wat bieden we?

 • Een kans om in contact te komen met data- en marketingexperts en je kennis te vergroten
 • De mogelijkheid om het vakgebied waarin je zelf actief op je eigen manier op de kaart te zetten
 • Je speelt jezelf in de kijker onder de crème de la crème van het vakgebied
 • Je krijgt, naast het netwerk binnen de commissie, toegang tot een heel netwerk van vakgenoten en specialisten afkomstig uit andere marketingdisciplines

Bij DDMA hechten we veel waarde aan een diverse samenstelling van de commissies. Kandidaten die bijdragen aan onze diversiteit nodigen we nadrukkelijk uit te solliciteren.

Interesse?

Lijkt deze rol je wat en ben je beschikbaar? Stuur dan een korte motivatie naar elkewillemsen@ddma.nl op basis van deze drie punten:

 1. Jouw expertise
 2. Jouw bijdrage aan de commissie
 3. Op welke manier jouw bijdrage helpt om de sector naar een hoger plan te tillen

Heb je vragen? Neem dan contact op met Programmamanager Elke Willemsen via elkewillemsen@ddma.nl of 085 48 792 41.

Elke Willemsen

Programmamanager

Ook interessant

Lees meer
Cookies |

Legal whitepaper: MarTech in een privacy-first wereld (alleen voor leden)

Al enige tijd zien we in het marketinglandschap een verschuiving plaatsvinden naar een méér ‘privacy-first’ wereld. Deze verschuiving heeft grote impact en vereist als organisatie een aanpassing van je marketingstrategie…
Lees meer
Artificial Intelligence |

DDMA Commissie Data, Decisions & Engagement verwelkomt 2 nieuwe leden

De DDMA Commissie Data, Decisions & Engagement heeft versterking gekregen. In de afgelopen maand zijn Dirk Melief, Senior Director Digital & Data Marketing bij Artefact, en Job Deibel, Data &…
Lees meer
Data, Decisions & Engagement |

10 factoren die de implementatie van digitale technologieën bij het mkb beïnvloeden

Digitale transformatie binnen het mkb is tegenwoordig onmisbaar geworden voor bedrijfsvoering en innovatie. Maar welke factoren beïnvloeden de implementatie van digitale technologieën? Uit verkennend onderzoek* blijkt dat er 10 duidelijke…