Spring naar content
Lieke Wesselius

Lieke (26) heeft een achtergrond in de marketingcommunicatie en heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het versterken van de (online) zichtbaarheid van Bagels & Beans. In haar nieuwe functie binnen het membership-team van DDMA gaat zij zich onder meer richten op het verdiepen en verstevigen van de relaties van DDMA en het uitbreiden van het DDMA-netwerk door het aantrekken van nieuwe organisaties. Daarnaast is Lieke als relatiemanager tevens verantwoordelijk voor de sponsoring van een aantal grote DDMA-evenementen, zoals de Email Summit en Friends of Search.

Diana Janssen, directeur DDMA: “Ik ben ontzettend blij dat Lieke ons team komt versterken. Dankzij haar achtergrond en ervaring in marketingcommunicatie gaat zij zeker een bijdrage leveren aan de zichtbaarheid van DDMA en de groei van onze achterban.”

Bob Younge

Contentspecialist

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

DDMA organiseert DDMA NEXT: een nieuw congres voor beslissers

DDMA organiseert op 11 oktober 2022 in Capital C in Amsterdam een nieuw congres: DDMA NEXT. Onder de noemer ‘Shaping the future’ brengt de branchevereniging beslissers op het gebied van…
Lees meer
DDMA |

De genomineerden voor de DDMA EMAS Awards 2022 zijn bekend

11 mei 2022, Amsterdam – De jury van de DDMA Email Marketing Automation Summit Awards (EMAS Awards) 2022 maakt bekend dat Pathé Theaters, Mollie, T-Mobile Ondernemen zijn genomineerd in de…
Lees meer
DDMA |

Vacature: Accountmanager en Partnerships DDMA

Wil jij werken in het hart van de Nederlandse marketingwereld, duurzame relaties opbouwen met koplopers uit de sector én de DDMA-achterban laten groeien?