Spring naar content

Allisha begint haar carrière met een vliegende start. Ze is op dit moment nog in de afrondende fase van haar Master Law & Technology aan de Universiteit van Tilburg en maakt vanaf 1 juli fulltime deel uit van het DDMA legal team. In deze rol gaat ze aan de slag met onder meer het beantwoorden van legal vragen van onze leden, het organiseren van kennisevenementen en het schrijven van artikelen.

Tijdens haar studie was/is Allisha een actieve student. Zo maakt ze nog steeds deel uit van het faculteitsbestuur en was ze bestuurslid van Magister JFT, de Juridische Faculteitsvereniging van Tilburg. Daarnaast heeft ze aardig wat juridische ervaring opgedaan als legal stagiair bij HVG Law en Taylor Wessing.

Judith Oude Sogtoen, directeur DDMA: Allisha’s CV laat zien dat ze een betrokken, enthousiaste legal professional is met een hart voor het vak. Ik weet zeker dat zij een waardevolle aanvulling gaat zijn voor ons legal team en veel gaat bijdragen aan onze lopende juridische dossiers.

Bob Younge

Contentspecialist

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

Oproep: denk mee over de herziening van de Code E-mail

Met de Code E-mail is ooit een basis gelegd om reclame en werving via e-mail in goede banen te leiden. Sindsdien is er heel veel veranderd in de markt. Daarom…
Lees meer
DDMA |

DDMA stelt Allisha Hosli aan als junior legal counsel

DDMA stelt Allisha Hosli per 1 juli aan als junior legal counsel.
Lees meer
DDMA |

Certified by influencerregels.com: Naar een Meer Transparante en Verantwoordelijke Sector

Influencer marketing is inmiddels een volwassen en volwaardig kanaal binnen de reclamewereld. Maar naast de immense mogelijkheden die het biedt voor merken en influencers, brengt het ook uitdagingen met zich…