Spring naar content

Deze mijlpaal markeert niet alleen twee decennia van vooruitgang en innovatie, maar ook een periode waarin het belang en de impact van data exponentieel zijn toegenomen. In een wereld waarin iedere onderneming zich inmiddels bezighoudt met data, en de technologische ontwikkelingen het marketingvak volledig verandert, staan wij weer voor je klaar om je te voorzien van inzichten en inspiratie op het snijvlak van data, creatie en technologie.

Onze ledenagenda een goed beeld van wat je tot aan de zomer van ons kunt verwachten (Let op: per week komen er nog meer bij!). Bekijk hieronder alle evenementen en publicaties die op de planning staan. Deel dit overzicht ook met je collega’s zodat iedereen op de hoogte is van de komende DDMA-activiteiten. Alle evenementen kun je terugvinden op ddma.nl/events.

DDMA Ledenagenda Q1-Q2 2024

Download (113,74 KB)

Laura van Gessele

Team lead membership | Senior Relatiemanager

Elke Willemsen

Teamlead content & community

Lieke Wesselius

Programmamanager

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

DDMA stelt Frank de Beun en Anouk Beeren aan als nieuwe bestuursleden

De leden van DDMA hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering van 11 juli 2024 ingestemd met de aanstelling van twee nieuwe bestuursleden. Frank de Beun, CEO bij The Data Agency, en…
Lees meer
DDMA |

DDMA bestaat 20 jaar!

2024 markeert een belangrijk jaar voor ons. DDMA bestaat namelijk 20 jaar! Gedurende de rest van het jaar gaan we hier aandacht aan besteden via onze website, onze nieuwsbrieven, op…
Lees meer
DDMA |

DDMA Ledenagenda Q3 en Q4 2024

De DDMA-ledenagenda voor het tweede halfjaar van 2024 is bekend! Het wordt een bijzonder najaar, want in 2024 viert DDMA haar 20-jarig jubileum!