Spring naar content

Romar van der Leij was hiervoor 6 jaar werkzaam bij Vattenfall. In de tussentijd rondde hij zijn Master Recht & ICT af aan de Universiteit van Groningen. Bij DDMA is Romar samen met zijn collega’s uit het legal team verantwoordelijk voor het juridisch adviseren van de leden van DDMA. Dit doet hij onder meer door het beantwoorden van juridische vragen, het organiseren van juridische kennisevenementen en het schrijven van artikelen.

Kimberley Laurens-Seitz heeft ruim 21 jaar een administratieve functie bekleed binnen de IT-sector. In augustus 2020 maakte ze de overstap naar freelance administratief medewerker. Bij DDMA is Kimberley verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie.

Diana Janssen, directeur DDMA: “Ik ben erg blij dat Romar en Kimberley ons team komen versterken. Met zijn ervaring gaat Romar veel bijdragen aan onze lopende juridische dossiers. Kimberley gaat er daarnaast voor zorgen dat de administratieve processen goed en soepel verlopen.”

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

De genomineerden voor de DDMA EMAS Awards 2022 zijn bekend

11 mei 2022, Amsterdam – De jury van de DDMA Email Marketing Automation Summit Awards (EMAS Awards) 2022 maakt bekend dat Pathé Theaters, Mollie, T-Mobile Ondernemen zijn genomineerd in de…
Lees meer
DDMA |

Vacature: relatiemanager DDMA

Wil jij werken in het hart van de Nederlandse marketingwereld, duurzame relaties opbouwen met koplopers uit de sector én de DDMA-achterban laten groeien?
Lees meer
Conversion Rate Optimisation |

Nieuwe leden voor Commissies Influencer Marketing, Creative & CRO

We mogen weer 3 nieuwe commissieleden verwelkomen. Joey Scheufler, TikTok-expert en CEO bij Prappers bij PRAPPERS, Nadesh Lauwerijssen, CRO Consultant bij ISM eCompany, en Laurens van Stokkum, Campagnemanager bij C2B…