Spring naar content

Tijdens dit jubileumjaar staan we stil bij de afgelopen 20 jaar. Op het feest in november met onder meer een optreden van De Speld Live, uiteraard onder het genot van een borrel. Dat belooft een mooi feestje te worden.

Judith Oude Sogtoen: Het is ongelooflijk om te zien hoever we zijn gekomen in de afgelopen twee decennia. We hebben als organisatie veel bereikt en zijn enorm gegroeid, zowel in omvang als in impact. Dit jubileum is een mooie gelegenheid om samen met onze leden, collega’s en belangrijke contacten van onze vereniging terug te blikken op onze successen en vooruit te kijken naar een veelbelovende toekomst.”

Bob Younge

Contentspecialist

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

DDMA stelt Frank de Beun en Anouk Beeren aan als nieuwe bestuursleden

De leden van DDMA hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering van 11 juli 2024 ingestemd met de aanstelling van twee nieuwe bestuursleden. Frank de Beun, CEO bij The Data Agency, en…
Lees meer
DDMA |

DDMA bestaat 20 jaar!

2024 markeert een belangrijk jaar voor ons. DDMA bestaat namelijk 20 jaar! Gedurende de rest van het jaar gaan we hier aandacht aan besteden via onze website, onze nieuwsbrieven, op…
Lees meer
DDMA |

DDMA Ledenagenda Q3 en Q4 2024

De DDMA-ledenagenda voor het tweede halfjaar van 2024 is bekend! Het wordt een bijzonder najaar, want in 2024 viert DDMA haar 20-jarig jubileum!