Overzicht Actueel

Zo gaat de DDMA Privacy Improver jou helpen

privacy improver

De DDMA Privacy Improver is een nieuwe online tool die bedrijven helpt marketingcampagnes privacybewust te maken. Dankzij de toegankelijke video’s, praktische vragen en campagnechecklist wordt het opzetten van een campagne die voldoet aan alle eisen van de AVG een stuk eenvoudiger. Ben je een marketeer, een jurist of werk je bij een bureau? In dit artikel leggen we uit wat de Privacy Improver voor jou betekent.

De Privacy Improver voor marketeers
Als marketeer ben je natuurlijk op de hoogte van de AVG, maar alle juridische details kennen is net een stap te ver. Dankzij de Privacy Improver kun je ook zonder juridische achtergrond snel en eenvoudig campagnes vanaf het begin AVG-proof inrichten. De praktische tips zorgen er bovendien voor dat je niet voor iedere vraag naar je collega’s van legal hoeft te stappen.

De Privacy Improver voor juristen
Als jurist wil je natuurlijk dat je marketingcollega’s het belang van de AVG kennen en de wet zo goed mogelijk naleven. Met de Privacy Improver heb je een tool in handen die helpt om het privacybewustzijn en het begrip bij marketeers op een eenvoudige manier te vergroten.

De Privacy Improver voor bureaus
Als bureau wil je je klanten optimaal kunnen adviseren, óók over de AVG en privacy-by-design. Wat moet er bijvoorbeeld in de verwerkersovereenkomst staan die jullie onderling afsluiten? En is het privacy statement wel opgenomen in iedere campagne-uiting? De Privacy Improver helpt je om je klant nog beter van dienst te zijn, bij elke campagne.