Overzicht Actueel

Verslag van de DDMA Grote Giften en Nalatenschappen Benchmark

fondsenwervers

Op 1 november vond de allereerste DDMA Grote Giften & Nalatenschappen Benchmark bijeenkomst plaats! Tijdens deze pilot spraken 20 fondsenwervers major donors en nalatenschappen met elkaar over de benchmark, de verwachte trends voor 2019 en konden ze elkaar de hemd van het lijf vragen.

Alle aanwezigen hadden op voorhand de vragenlijst van de benchmark ingevuld. De vragen gingen over uiteenlopende onderwerpen, zoals: de organisatie zelf, de cijfers van 2017 en een voorspelling voor 2019. Elke deelnemer kreeg tijdens de bijeenkomst de mogelijkheid om de eigen input toe te lichten en vragen te stellen over de input van de andere deelnemers.

In navolging van de hoofden fondsenwerving en fondsenwervers zakelijke markt, is dit de derde non-profit benchmark die DDMA faciliteert. Werk je bij een DDMA non-profit lid en lijkt het jou nou ook leuk om hieraan deel te nemen? DDMA organiseert voor fondsenwervers grote giften en nalatenschappen vier keer per jaar een exclusieve member meetup. Deze bijeenkomsten zijn vertrouwelijk, staan in het teken van onderlinge kennisdeling en zijn uitsluitend voor DDMA non-profit leden. Werk je bij een non-profit en lijkt het je interessant om hierbij te zijn? Stuur dan een e-mail naar esthervandebovenkamp@ddma.nl.