Overzicht Actueel

Verslag Fondsenwervers Zakelijke Markt: De (on)mogelijkheden van bedrijvennetwerken

bedrijvennetwerk

Maandagmorgen 29 oktober 2018 trapten 25 fondsenwervers de week af met een kennissessie over de (on)mogelijkheden van (MKB) bedrijven netwerken. Bij War Child in Amsterdam hebben fondsenwervers zakelijke markt ervaringen gedeeld over het opzetten en onderhouden van een netwerken.

Drie ervaringsdeskundigen kwamen aan het woord: Oxfam Novib, War Child en Cliniclowns. De een onderhoudt zelf een actief bedrijvennetwerk, de ander zet hier een extern bureau voor in en tot slot zijn ervaringen gedeeld om juist te stoppen met een bedrijvennetwerk. Tijdens de ronde tafel discussie hebben de aanwezigen ideeën, uitdagingen, oplossingen en tips met elkaar gedeeld.

De deelnemende organisaties: War Child, Oxfam Novib, Cliniclowns, Nederlandse Hartstichting, Longfonds, Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, Simavi, Stichting Dierenlot, Artsen zonder Grenzen, AMREF Flying Doctor, Dierenbescherming, KWF Kankerbestrijding, Plan Nederland, Save the Children, KiKa, Stichting Liliane Fonds, Vluchtelingenwerk Nederland en Wereld Natuur Fonds.

DDMA organiseert voor fondsenwervers zakelijke markt vier keer per jaar exclusieve member meetups. Deze bijeenkomsten staan in het teken van onderlinge kennisdeling en zijn uitsluitend voor DDMA non-profit leden. Werk je bij een non-profit en lijkt het je interessant om hierbij te zijn? Stuur dan een e-mail naar esthervandebovenkamp@ddma.nl.