Overzicht Actueel

Vacature: lid DDMA Commissie Social Media (op vrijwilligersbasis)

Vacature scommissie social

Of het nu gaat om de inzet van LinkedIn voor je employee journey, het activeren van je doelgroep via je social kanalen of de maatstaven waar goede social content en social advertising aan moeten voldoen – de DDMA Commissie Social Media geeft je de kennis die je nodig hebt. Help jij ons deze kennis te verzamelen en het vakgebied van de social media marketeer verder te professionaliseren?

Wat ga je doen?

Als lid van de DDMA Commissie Social Media help jij mee om de datagedreven marketingsector op jouw vakgebied naar een hoger plan te tillen door kennis verzamelen en te delen. Dit doe je door samen met je medecommissieleden verschillende activiteiten te organiseren, zoals kennissessies, netwerkbijeenkomsten, artikelen en whitepapers. Het commissielidmaatschap is daarbij een uitstekende manier om je netwerk uit te breiden met toonaangevende vakgenoten. En omdat we streven naar een hechte en nauwe samenwerking tussen onze commissies krijg je ook nog eens kijkje in de keuken van andere marketingdisciplines.

Als commissielid bij DDMA ben je bereid tijd vrij te maken om minimaal 6 keer per jaar te vergaderen en een paar uur per maand beschikbaar te zijn voor de bovenstaande commissieactiviteiten. Een commissielidmaatschap is altijd op vrijwillige basis.

Dit ben jij:

  • Je bent een expert op het gebied van social media marketing
  • Je wordt razend enthousiast van het idee van kennisdelen
  • Je barst van de creatieve ideeën en onderwerpen op het gebied van social media marketing waaraan we bij DDMA aandacht aan kunnen besteden
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een proactieve houding met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Jij bent of wordt (als freelancer of vanuit je organisatie) lid van DDMA

Wat bieden we?

  • Je komt in aanraking met veel nieuwe kennis over social media marketing
  • Je helpt social media marketing naar een hoger plan te tillen
  • Je breidt je netwerk uit en overlegt met andere social media marketingprofessionals
  • Je komt in contact met veel andere marketingdisciplines om je kennis te verbreden

Bij DDMA hechten we veel waarde aan een diverse samenstelling van de commissies. Kandidaten die bijdragen aan onze diversiteit nodigen we nadrukkelijk uit te solliciteren.

Interesse?
Lijkt deze rol je wat en ben je beschikbaar? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar anneveerlevaarkamp@ddma.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Anne Veerle via het bovenstaande e-mailadres of bel naar 020-4528413.