Spring naar content
Nanda Appelman

Nanda heeft ruime ervaring in marktonderzoek binnen de media- en marketingbranche, waaronder bij Talpa Network en IPG Mediabrands. Hierbij heeft zij allround onderzoekservaring opgebouwd, zowel in het zelfstandig uitvoeren als in het adviseren op basis van marktonderzoek. Als market insights specialist gaat Nanda DDMA en haar leden helpen met het inzichtelijk maken van relevante markttrends en -ontwikkelingen in de sector op basis van bestaande onderzoeken en nieuwe initiatieven.

Diana Janssen, directeur DDMA: “ik ben blij dat Nanda deze nieuwe insights-rol bij DDMA gaat vervullen. Zij gaat DDMA en onze leden ondersteunen door onderzoek een nog prominentere plek binnen ons kennisaanbod te geven. Met de komst van Nanda kunnen we trends en innovaties in de markt eerder oppakken en voorzien van een gedegen onderbouwing. Onze leden zullen daar absoluut voordeel uit kunnen halen voor hun eigen organisaties. 

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

DDMA organiseert DDMA NEXT: een nieuw congres voor beslissers

DDMA organiseert op 11 oktober 2022 in Capital C in Amsterdam een nieuw congres: DDMA NEXT. Onder de noemer ‘Shaping the future’ brengt de branchevereniging beslissers op het gebied van…
Lees meer
DDMA |

De genomineerden voor de DDMA EMAS Awards 2022 zijn bekend

11 mei 2022, Amsterdam – De jury van de DDMA Email Marketing Automation Summit Awards (EMAS Awards) 2022 maakt bekend dat Pathé Theaters, Mollie, T-Mobile Ondernemen zijn genomineerd in de…
Lees meer
DDMA |

Vacature: relatiemanager DDMA

Wil jij werken in het hart van de Nederlandse marketingwereld, duurzame relaties opbouwen met koplopers uit de sector én de DDMA-achterban laten groeien?