Overzicht Events
Emerce

Emerce Conversion 2019

Emerce Conversion levert in een dag een overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie.

Met nieuwe inzichten om het resultaat te verbeteren. Hoe gaat het bezoek effectiever over naar keuze en actie? En wat zijn de verbeteringsslagen van goed converterende sites geweest in het afgelopen jaar? Experts op conversie deelgebieden en ervaren collega marketing professionals delen op Conversion hun lessons learned en best practices. Als er één congres is waaraan je dit jaar moet deelnemen, dan is dit jouw congres!

Keynotes en strategische sessies worden afgewisseld met relevante praktijkcases van niet alleen branchegenoten, maar ook voorbeelden uit andere relevante sectoren.

Voor wie is #conversion19?

Online professionals die hun resultaten willen verbeteren: decision makers met een commerciële verantwoordelijkheid. Dit zijn (online) marketeers, e-commerce managers, site owners, online & media-exploitanten, content specialisten, product-, category managers, marketingmanagers, web designers, interaction designers, search experts, online consultants.

Voorgaande editie namen sprekers van onder andere ABN AMRO, Write With Influence, Neurensics, Growth Tribe, Philips Group Digital en Bol.com. Een bezoeker beschrijft Emerce Conversion 2018 aan de hand van de volgende quote

“Inspirerend en leerzaam met heel veel nieuwe inzichten voor conversieoptimalisatie. Je leert met een andere blik naar zaken te kijken. Voor zowel een beginnende als ervaren marketeer een aanrader om bij te wonen!”

Een inspirerende dag die je helemaal up to date brengt over alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal.

Schrijf je nu in voor Emerce Conversion

Als DDMA lid/relatie kun je nu met €100,- korting naar Emerce Conversion. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.