Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wat gaan we doen op 7 mei?
De Member Meetup staat in teken van events die je kunt organiseren voor major donors en nalaters. Wat voor type evenementen organiseer je, wat is het doel, wie nodig je uit, hoe groot is de groep, met wie werk je hiervoor samen, etc? Na je aanmelding sturen we je een korte enquête toe om antwoord te krijgen op deze vragen. De resultaten hiervan delen en bespreken we tijdens de sessie met de aanwezigen.

Daarna gaan we de diepte in aan de hand van wat voorbeelden van succesvolle evenementen.

  • Marleen Ter Haar Romeny, Relationship Manager Major Donors bij War Child, gaat in op hun ‘Unplugged’ event. Tipje van de sluier: dit was een 24-uurs event op de glamping voor grote giftgevers én hun kinderen.
  • We zijn nog op zoek naar een leuke gespreksopener voor een event dat georganiseerd is voor nalaters. Neem contact op met liekewesselius@ddma.nl als je ervoor open staat om (kort) iets toe te lichten.


Tijdens het tweede deel van de sessie gaan we in break-outs aan de slag, verdeeld over een groep fondsenwervers major donors en een groep fondsenwervers nalatenschappen. Deze break-outs staan in teken van het delen van eigen ervaringen, successen en obstakels aan de hand van vooraf opgestelde stellingen.


DDMA Member Meetup

DDMA organiseert voor fondsenwervers major donors en nalatenschappen drie keer per jaar een member meetup. Deze bijeenkomsten staan in het teken van kennisdeling en zijn uitsluitend voor DDMA non-profit leden.

Houd de DDMA events pagina in de gaten voor de data en onderwerpen van deze meetups. Werk je bij een non-profit en zou je er ook bij deze sessie willen zijn? Stuur dan een e-mail naar Lieke Wesselius via liekewesselius@ddma.nl.


Meld je aan voor dit evenement met jouw DDMA-account

Dit event is uitsluitend bij te wonen door DDMA-leden. Leden kunnen zich aanmelden via hun persoonlijke DDMA-login.

  • Ben je lid en wil je inloggen? Klik op onderstaande gele login knop. Het aanmeldformulier wordt na het inloggen vooraf ingevuld met je gegevens die al in jouw account staan geregistreerd.
  • Ben je lid maar heb je nog geen account? Vraag dan hier jouw DDMA-account aan.
  • Ben je nog geen lid en wil je meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over het lidmaatschap.

Praktische informatie

7 mei @ 10:00 12:00

(inloop vanaf 9.45 uur)

DDMA-kantoor

Wg-Plein 185, 1054 SC
Amsterdam,
+ Google Maps

Gratis voor DDMA-leden

Deel dit evenement