Overzicht Events

DDMA Non-profit Member Meetup Fondsenwervers Zakelijke Markt: Bedrijven Netwerken

Als fondsenwerver Zakelijke Markt merk je dat het steeds lastiger wordt om langdurige partnerschappen af te sluiten. Het liefste zou je een netwerk van (MKB) bedrijven aan je verbinden. Maar hoe doe je dat? En waar moet je beginnen? Deze morgen komen bij War Child drie ervaringsdeskundigen aan het woord. Oxfam Novib, War Child en CliniClowns hebben het alledrie anders aangepakt en delen deze morgen hun ervaringen.

Over de member meetup fondsenwervers zakelijke markt:

De DDMA groep fondsenwervers Zakelijke Markt komen vier keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling. Dit doen we onder andere door het concept ‘Case Consult’ waarin de aanwezigen actief meedenken met een fondsenwerver die een case presenteert en advies aan elkaar geven. Een ander terugekomend onderdeel is de jaarlijkse DDMA Zakelijke Markt Benchmark, aan de hand van de cijfers gaan fondsenwervers met elkaar in gesprek over de stand van zaken en trends binnen het vakgebied.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Lees dan bij de ‘commissies updates’ op de non-profit pagina welke bijeenkomsten eerder zijn geweest of neem contact op met onze programmamanager non-profit Esther van de Bovenkamp. Zij vertelt je graag meer!