Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tijdens de Masterclass gaan we in op de volgende thema’s:

  1. Reclamerecht & misleiding
    Via reclames wil je je product, dienst of organisatie in een beter daglicht zetten. Dit kan via allerlei kanalen, zoals televisie, social of in bushokjes. Bij al deze vormen van reclame geldt: verleiden mag niet omslaan in misleiden. In deze course gaan we in op de specifieke reclameregels zoals: welke duurzaamheidsclaims mag je maken, welke regels gelden er voor reclame gericht op kinderen, wat zijn de nieuwe regels voor (online) promotionele kansspelen en in welke gevallen vindt de Reclame Code Commissie reclame in strijd met de goede smaak en fatsoen?
  2. Influencer marketing & Mediarecht
    De regels voor influencer marketing zijn vol in beweging. Zo zijn er nieuwe regels vanuit de Mediawet (in opkomst) waar we je tijdens deze Course helemaal over bijpraten. Ook gaan we in op de manier waarop je de influencers waar je mee werkt het beste kunt voorlichten en wat je in het contract zet.
  3. Intellectueel-eigendomsrecht (merkenrecht, auteursrecht en portretrecht)
    Hoe bescherm je je merk of bedrijfsnaam, welke foto’s van een evenement mag je gebruiken op je website, wanneer mag je iemands Instagramfoto’s delen voor de promotie van jouw merk en mag je zomaar muziek gebruiken voor je social campagnes? Deze vragen en meer behandelen wij tijdens deze course.

Cases
Uiteraard brengen we de bovenstaande theorie tot leven en dat willen we doen met cases uit jouw eigen marketingpraktijk, zodat je wat je leert direct kan toepassen. We vragen je daarom voorafgaand aan de masterclass een case aan te leveren, zodat we die in het programma kunnen verwerken – indien gewenst anoniem.

Certificaat
Na deelname ontvang je een naslagwerk om alles nog eens rustig door te lezen, en een certificaat om aan je CV en LinkedIn toe te voegen.

Doelgroep: Marketeers, fondsenwervers, dataspecialisten, juristen

Aanmelden

Meld je aan voor de masterclass door onderstaand formulier in te vullen of klik verder naar een andere masterclasses of de hele reeks via onderstaande knop.

Praktische informatie

7 april 2022 @ 13:00 17:30

Inclusief welkomstkoffie en borrel

ADAM’s ID

Naritaweg 51
Amsterdam, 1043 BP Nederland
+ Google Maps
+31 (0)20 820 0066
Bekijk de site van Locatie

DDMA-ledenprijs:
€650,- ex. btw, inclusief welkomstkoffie en borrel
Niet-leden:
€1.000,- ex. btw, inclusief welkomstkoffie en borrel

Deel dit evenement