Spring naar content
Laden Evenementen

In de wereld van e-mail deliverability is veel gaande, daarnaast worden de open standaarden meestal opgesteld zonder dat de e-mailsector daarbij betrokken wordt. Graag nodigen we je uit om hier verandering in te brengen.  

Op dinsdag 28 maart van 15:00 tot 18:00 uur organiseert de DDMA commissie Email een elite speciaal voor email deliverability experts. Deze intieme sessie is invite-only.

De doelstelling van deze elite is dat we onze expertise en ervaringen delen met onze peers. Iedere specialist heeft zijn of haar visie op deliverability. Daarnaast krijgen we de kans om met elkaar input te verzamelen op de huidige open standaarden.  

De belangrijkste onderwerpen die tijdens deze elite aan bod komen, zijn: 

  • We kijken naar de huidige S.A.M.E Standaarden en gaan met elkaar het gesprek aan of deze mogelijk geüpdate moeten worden door de komst van Proxy Opens. 
  • Daarnaast zullen we het hebben over de standaarden die zijn bepaald door de Veilige E-mail Coalitie. Met de aanwezigen willen we namens de DDMA een standpunt vormen en terugkoppelen aan de Veilige Email Coalitie. Een unieke kans! 
  • We gaan met elkaar het gesprek aan over andere trends in e-mail deliverability die mogelijk meer aandacht moet krijgen vanuit de DDMA om de sector verder te informeren of te helpen.  

De informatie die we met elkaar delen, vormt belangrijke input. Mogelijk zullen we de belangrijkste inzichten anoniem bundelen in een artikel op ddma.nl.  

Deze invite-only Elite is een initiatief van de Commissie E-mail. Wil je in aanmerking komen voor een plek aan tafel? Mail naar liekewesselius@ddma.nl.

Praktische informatie

28 maart @ 15:00 18:00

De Kleine Werf, Amsterdam

Prinseneiland 6
Amsterdam, 1013 LR Nederland
+ Google Maps

Invite-only

Deel dit evenement