Overzicht Actueel

HelloDialog en Nochii versterken DDMA Commissies E-mail en Social Media

Zowel de DDMA Commissie E-mail als de Commissie Social Media heeft de afgelopen maanden een nieuw lid mogen verwelkomen. Harold van Asdonk, commercieel directeur bij Hellodialog sluit aan bij de Werkgroep E-mail Research, terwijl Elke Lurvink, Online consultant bij Nochii Online Marketing, toetreedt tot de Commissie Social Media. In dit artikel stellen zij zichzelf voor.

Harold van Asdonk (Hellodialog), Werkgroep E-mail Research: “Ik hoop met mijn brede ervaring met innoveren een waardevolle bijdrage te kunnen leveren.”

Harold heeft tijdens zijn carrière vanuit verschillende ondernemende rollen digitale agencies en softwarehuizen geholpen met hun business development. In zijn huidige rol is hij de commercieel eindverantwoordelijke en houdt hij zich bezig met het intensiveren en uitbreiden van waardevolle samenwerkingen met agencies en het activeren van nieuwe groeimarkten: “Met mijn drive om bedrijven succesvol te maken en mijn sales en marketingachtergrond hoop ik een waardevolle bijdrage te kunnen leven binnen de Research Groep E-mail.”

 

Elke Lurvink (Nochii Online Marketing), Commissie Social Media: “Social advertising trekt mij door de combinatie van data en creativiteit die erbij komt kijken.”

Elke LurvinkElke is inmiddels alweer 3 jaar werkzaam bij Nochii Online Marketing. In haar rol als Online Consultant adviseert zij klanten op het gebied van online advertising via Google Ads (Search, Display en YouTube), Facebook, Instagram, Snapchat en LinkedIn. Elke: “Social advertising trekt mij door de combinatie van data en creativiteit die erbij komt kijken. Daar ligt dan ook mijn focus binnen de organisatie. Het klantenbestand van Nochii Online Marketing is erg breed, denk aan partijen op het gebied van e-commerce, leadgen, events, onderwijs en musea. Voor deze klanten werk ik de online marketingstrategie uit en doe ik de opzet, analyse en optimalisatie van campagnes. Met de combinatie van mijn ervaring met deze verscheidenheid aan klanten en mijn expertise op het gebied van social advertising hoop ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren binnen de Commissie Social Media.”

Ook aansluiten bij een commissie? Neem contact op met programmamanager Anne Veerle Vaarkamp (anneveerlevaarkamp@ddma.nl).