Overzicht Actueel

DDMA stelt Martijn Poulus aan als Sr. Legal Counsel/Advocaat

Martijn Poulus

Branchevereniging DDMA heeft Martijn Poulus, hiervoor werkzaam als advocaat bij Ploum, per 1 januari aangesteld als Senior Legal Counsel en advocaat in dienstbetrekking.

Martijn was de afgelopen vijf jaar werkzaam bij advocatenkantoor Ploum. Hier heeft hij brede ervaring opgedaan met het adviseren en procederen op het terrein van marketing- en reclamerecht, privacyrecht, auteursrecht en merkenrecht. Daarnaast heeft Martijn de afgelopen jaren veel gepubliceerd en gedoceerd over deze rechtsgebieden. Ook is hij actief lid van verschillende vakverenigingen, zoals de Vereniging voor Reclamerecht.

Bij DDMA gaat Martijn het juridische team versterken. Ook gaat hij zich richten op het verder uitbouwen van juridische diensten en inhoudelijke juridische content. Diana Janssen, directeur DDMA: “Met zijn ervaring als advocaat en kennis op het gebied van reclame- en privacyrecht is Martijn een geweldige aanwinst voor onze leden en ons team. Hij kan als geen ander de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en technologie duiden. Ook gaat hij onze samenwerking met toezichthouders, ministeries en Europese instituten versterken.”