Spring naar content

Het speelveld rondom data is continu in ontwikkeling en daar praten we graag over mee. Dagelijks verzamelen wij kennis en praktijkvoorbeelden vanuit de samenwerking met onze klanten. We geloven daarbij in het verantwoord inzetten van data en technologie voor marketingdoeleinden: in DDMA hebben wij een een toonaangevende partner gevonden als het gaat over kennisdeling over thema's zoals ethiek, customer data en marktontwikkelingen. Samen komen we tot nieuwe inzichten.

Over GX

Als marketing data-experts zijn wij overtuigd van de kracht van geïntegreerde data-oplossingen. Met behulp van Cloudoplossingen, Customer Data Platforms (CDP), Artificial Intelligence (AI), Business Intelligence (BI) en marketingtechnologie helpen we je om marketing- en commerciële doelstellingen op een effectieve manier te bereiken. GX integreert, klantdata in het hart van je organisatie- en besluitvormingsprocessen. Dat doen we voor nationale en internationale toonaangevende organisaties. Van telco tot retail, van B2B marktleiders tot onderwijsinstanties. Onze klanten hebben één eigenschap gemeen: de ambitie om door intensief partnerschap te werken aan online klantbeleving.

GX heeft een gespecialiseerd datateam met zo’n dertig specialisten dat zich fulltime bezighoudt met datastrategie in het algemeen en CDP-implementaties in het bijzonder. Ons datateam bestaat bestaat uit MarTech strategists, data-scientists, solutions architecten, analisten, business consultants en CDP-experts. Samen met de ruim 100 digital professionals van GX realiseren wij oplossingen die integreren met jouw organisatie, IT-landschap én marketingstrategie. Met 25 jaar ervaring gaan we geen uitdaging uit de weg: samen maken we jouw organisatie online succesvol.
Data Services van GX:

  • Meer dan 100 succesvolle CDP implementaties
  • Meer dan 10 jaar CPD expertise (Preferred Partner BlueConic / mParticle)
  • Kennispartner van DDMA en CDP Institute
  • Development van meer dan 100 custom plug-ins
  • Ervaring met grootschalige implementatieprojecten
  • Certified experts, scrummasters & data-scientists

Meer informatie

Als onderdeel van Happy Horizon kunnen we je volledig begeleiden als full service digital agency.

Meer weten over GX Data Services: lees verder.

Meer weten over Happy Horizon full services: lees verder.

Meer informatie

Lid sinds: 2021

Een greep uit onze leden