Spring naar content

Behoor jij tot de beste mensen uit het vak?

In de DDMA-commissies zijn de beste mensen uit marketingvak verenigd. Samen stomen we de sector klaar voor de toekomst door het organiseren van netwerkbijeenkomsten, kennissessies en congressen, het uitreiken van awards en het publiceren van onderzoeken, whitepapers en artikelen.

Commissies bestaan uit maximaal 12 leden. Iedere commissie focust zich op het eigen expertisegebied, maar er wordt ook samengewerkt met andere commissies om leden zo goed mogelijk te helpen. De commissie komt zo’n 8 tot 12 keer per jaar bijeen om te vergaderen en daarnaast is er ook tussentijds contact over de organisatie van de output. De vergaderingen vinden zowel digitaal als op het kantoor van DDMA in Amsterdam plaats.

Interesse in toetreding tot een commissie?

Als DDMA-lid kun je solliciteren voor een plek in de commissie. Dit doe je door een (korte) motivatie via onderstaande formulier op te sturen. Zodra we deze motivatie hebben ontvangen, beslist de commissie in samenwerking met DDMA of je toegelaten kunt worden tot de commissie. We streven ernaar om bij elke commissie qua expertise, type organisatie en diversiteit een goede representatie van de sector te vormen. Dit kan meespelen in de beslissing of je wel of niet wordt toegelaten.

Onze programmamanagers

De DDMA-commissies worden begeleid door onze programmamanagers. Heb je een vraag over commissiedeelname of over de activiteiten? Stuur een mailtje naar luneveldhuizen@ddma.nl, elkewillemsen@ddma.nl of liekewesselius@ddma.nl.

Lune Veldhuizen

Programmamanager

Elke Willemsen

Teamlead content & community

Lieke Wesselius

Programmamanager