Over DDMA

Ik wil meer informatie over het DDMA lidmaatschap

Voordelen lidmaatschap

Voordelen lidmaatschap
  • krijg toegang tot de informatie die je nodig hebt in je rol als marketeer die van data iets moois wil maken.
  • word actief in een commissie. Je brengt en ontvangt kennis, stapt buiten de kaders van je baan en je ontmoet mensen die relevant zijn in je carrière als marketeer.
  • ontvang uitnodigingen voor member only events als Elites en Member meet ups.
  • neem je verantwoordelijkheid als professional die met data werkt. Maak gebruik van onze gratis juridische helpdesk en laat ons je bijpraten over de datawet uit 2018.
  • draag bij aan de duurzame data-economie door niet alleen te willen weten wat kan maar ook wat je zou moeten willen uit respect voor de consument.
  • zet het DDMA keurmerk Privacy Waarborg in als USP richting opdrachtgevers of geef als marketingafdeling het signaal af dat er zorgvuldig wordt omgegaan met klantgegevens.

Zij zijn lid

Zij zijn lid

Leden over DDMA

Leden over DDMA

Tarieven

Tarieven

Contributie 2018:

De contributie voor het lidmaatschap van DDMA is omzetafhankelijk. Zodra een organisatie lid is, kan iedereen gebruik maken van de diensten van DDMA. Marketeers, juristen, product owners, dataspecialisten enz.

Opdrachtgever/ adverteerder

Omzet tot 5 miljoen:  € 1.648,- *
Omzet 5 – 25 miljoen: € 3.643,-
Omzet 25 – 50 miljoen: € 5.209,-
Omzet > 50 miljoen: € 8.558,-

Dienstverlener/bureau

Omzet tot 1 miljoen: € 1.648,-*
Omzet 1 – 3 miljoen: € 3.643,-
Omzet 3 – 10 miljoen: € 5.209,-
Omzet > 10 miljoen: € 8.558,-

Voor Startende ondernemers hanteren wij een speciaal kortingstarief. Deze korting is van toepassing op de contributiestaffel van €1.648,-*. Heb je jouw onderneming dit kalenderjaar of vorig jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Neem dan contact op met Fenna of Sanne voor meer informatie.

Voor ZZP-ers geldt een aparte staffel. Bij een omzet minder dan € 200.000 is dit € 283,- excl. Privacy Waarborg en € 783,- incl. Privacy Waarborg.

Bij non-profit organisaties wordt de hoogte van het contributietarief vastgesteld op basis van de inkomsten uit fondsenwerving, loterijen, kaartverkoop, zaalverhuur, ledengeld en/of lesgeld (ipv omzet).

Het contributiebedrag is inclusief de audit van het Privacy Waarborg. Deze audit is verplicht voor DDMA leden, maar een vrijstelling is mogelijk wanneer je organisatie geen persoonsgegevens verwerkt voor profilering of data driven marketing. Dit wordt getoetst door de Privacy Autoriteit van het Privacy Waarborg. Neem voor meer info contact met ons op.

 

Praktische informatie

Praktische informatie