Over DDMA

Ik wil meer informatie over het DDMA lidmaatschap

DDMA Email Summit

 

VOORDELEN LIDMAATSCHAP

 

  • krijg toegang tot ons netwerk en daarbij horende kennis die je nodig hebt in je rol als marketeer, die van data iets moois wil maken.
  • zet het DDMA keurmerk Privacy Waarborg in als USP richting opdrachtgevers of geef als marketingafdeling het signaal af dat er zorgvuldig wordt omgegaan met klantgegevens.
  • word actief in een commissie en druk jouw stempel op de groei van de sector. Je brengt en ontvangt kennis, stapt buiten de kaders van je baan en je ontmoet mensen die relevant zijn in je carrière als marketeer.
  • ontvang uitnodigingen voor member only events als Elites en Member meet ups.
  • neem je verantwoordelijkheid als professional die met data werkt. Maak gebruik van onze gratis juridische helpdesk en laat ons je bijpraten over de AVG en de Eprivacywet.
  • draag bij aan de duurzame data-economie door niet alleen te willen weten wat kan maar ook wat je zou moeten willen uit respect voor de consument.
  • word vertegenwoordigd in Den Haag en Brussel. Wij spreken met de beleidsmaker en toezichthouder in Den Haag en Brussel over de ontwikkeling van een duurzame data-economie.
  • maak gratis gebruik van het Postfilter (t.w.v. € 1.539,- euro) en Overledenenregister (t.w.v. € 1.796,- euro)

Zij zijn lid

Zij zijn lid

LEDEN OVER DDMA

“Met het juiste gebruik van data kunnen we onze klanten steeds beter helpen met mooiere en relevantere interacties. DDMA helpt ons daarin met inspiratie vanuit andere industrieën, en een netwerk om te bespreken wat goede toepassingen zouden zijn.”

Kevin Duijndam – KLM Royal Dutch Airlines 

 

Marit

”Met data kun je zoveel moois, belangrijk is dat het op de juíste manier wordt gebruikt: DDMA zorgt ervoor dat die inzichten wijdverspreid worden. Tevens biedt DDMA ons de kans om met andere professionals in onze branche te kunnen sparren, discussiëren en zo het vak naar een hoger niveau te tillen.”

Marit Hendriksen – Nochii Online Marketing

Leden testemonials

Tarieven

Tarieven

Contributie 2022:

De contributie voor het lidmaatschap van DDMA is omzetafhankelijk. Zodra een organisatie lid is kan iedereen er gebruik van maken, dus allerlei functieprofielen (marketeers, data specialisten, product owners, juristen) kunnen ervan profiteren!

Opdrachtgever / adverteerder
Omzet tot 5 miljoen:  € 1.790,- *
Omzet 5 – 25 miljoen: € 3.860,-
Omzet 25 – 50 miljoen: € 5.660,-
Omzet > 50 miljoen: € 9.155,-
Dienstverlener/bureau
Omzet tot 1 miljoen: € 1.790,- *
Omzet 1 – 3 miljoen: € 3.860,-
Omzet 3 – 10 miljoen: € 5.660,-
Omzet > 10 miljoen: € 9.155,-

 

Voor Startup’s hanteren wij een speciaal kortingstarief. Deze korting is van toepassing op de contributiestaffel van € 1.790,-*. Heb je jouw onderneming dit kalenderjaar of vorig jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Neem dan contact op met Floris Slaghek of Laura van Gessele voor meer informatie.

Bij non-profit organisaties wordt de hoogte van het contributietarief vastgesteld op basis van de inkomsten uit fondsenwerving, loterijen, kaartverkoop, zaalverhuur, ledengeld en/of lesgeld (i.p.v. omzet).

 

 

Praktische informatie

Praktische informatie

Onze relatiemanagers

Onze relatiemanagers

Wil je meer weten over het DDMA lidmaatschap? Neem dan contact op met Laura van Gessele of Floris Slaghek via 020 - 45 28 413 of membership@ddma.nl.