Overzicht Leden

Webpower B.V.

Motivatie lidmaatschap
Webpower vindt deelname aan kennisdeling over de e-mailmarketingsector belangrijk, evenals de verdere professionalisering van dit vakgebied door onderzoek, publicaties en het (mede)-organiseren van evenementen. E-mailcommissielid Sean Barten van Webpower: “Wij willen de e-mailsector niet alleen informeren over de (eindeloze) mogelijkheden, maar vooral ook inspireren. De DDMA biedt het juiste platform voor het leveren van deze positieve bijdrage.”

www.webpower.nl
Lid sinds 2003

Webpower is de grootste internationale e-mailspecialist uit Nederland, met een leidende positie in de Chinese markt. Webpower biedt de juiste services en producten op het gebied van marketing automation en het efficiënter inrichten van salesprocessen.

Webpower biedt één uitgebreid platform: jij bepaalt hoe je het inzet. Personaliseer je berichten, stuur ze op het juiste moment en via het juiste kanaal. De software kun je inzetten voor geautomatiseerde berichten voor bijvoorbeeld verjaardagen, welkomstcampagnes, abandoned shopping cart e-mails en transactionele berichten. Uitgebreide rapportages bieden inzichten die je kunt gebruiken bij het verbeteren van je marketingaanpak.

Klanten waarderen Webpower om de gebruiksvriendelijke editor, die iedereen in de organisatie in staat stelt eenvoudig en snel mooie e-mails op te stellen, die aansluiten bij jouw huisstijl. Je kunt (gratis) veelgestelde vragen bekijken en inspiratie opdoen via het online kennisplatform. Loop je toch ergens tegenaan of wil je hulp bij het maken van een vast template of campagne? Dan helpt de support & consultancy-afdeling van Webpower je graag verder.