Overzicht Leden

Spotler Nederland B.V.

Motivatie lidmaatschap
Spotler hecht grote waarde aan professioneel en veilig werken. Het waarborgen van data security voor klanten en de privacy van personen in de databases van Spotler klanten, heeft bij Spotler een hoge prioriteit. Dat is de reden geweest om de organisatie ISO 27001 te certificeren én daarom is de organisatie eerst in hoedanigheid van Blinker en MailPlus en nu in hoedanigheid van Spotler als lid verbonden aan de DDMA.

Veel marketeers vinden het moeilijk om zelf goed e-mail marketing toe te passen. Spotler maakt het hen zo makkelijk mogelijk door prettige software te bieden, inclusief praktische educatie, snelle support en een persoonlijke coach die hen zorgeloos laat starten. Marketeers krijgen zo de volledige controle over de software en de kennis hoe deze software slim in te zetten. Hierdoor kunnen zij professioneler communiceren met hun doelgroep. Spotler helpt – met in eigen huis ontwikkelde software en diensten – meer dan 5.000 marketeers in Nederland om e-mail marketing (automation) effectief in te zetten. Spotler is ontstaan na het samengaan van de zusterbedrijven Blinker en MailPlus (beiden sinds 2006 lid van de DDMA) in juni 2017.

spotler.com
Lid sinds 2006

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen.