Overzicht Leden

Spotler Nederland B.V.

Motivatie lidmaatschap
Spotler hecht grote waarde aan professioneel en veilig werken. Het waarborgen van data security voor klanten en de privacy van personen in de databases van Spotler klanten, heeft bij Spotler een hoge prioriteit. Dat is de reden geweest om de organisatie ISO 27001 te certificeren én daarom is de organisatie eerst in hoedanigheid van Blinker en MailPlus en nu in hoedanigheid van Spotler als lid verbonden aan de DDMA.

spotler.com
Lid sinds 2006

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen. Spotler is ontstaan na het samengaan van de zusterbedrijven Blinker en MailPlus (beiden sinds 2006 lid van de DDMA) in juni 2017.

Sinds begin 2017 is Spotler ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat waarborgt dat Spotler aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging voldoet. Dit betekent voor klanten o.a. veilig werken met hun klantdata. Sinds november 2016 heeft CNBB Venture Partners een meerderheidsbelang in Spotler (toenmalig Blinker en MailPlus) genomen en helpt het de organisatie in zijn verdere (internationale) groei.