Overzicht Leden

Nodes Agency

Motivatie lidmaatschap
DDMA is goed in het samenbrengen van de branch rondom centrale vragen en nieuw te ontdekken gebieden. Zij doet dit met ene sterkt team en veel kunde en motivatie. Daar dragen we met Nodes Agency graag aan bij. 

www.nodesagency.nl/
Lid sinds 2019

Nodes Agency in Amsterdam is onderdeel van het Europesche Nodes, de succesvolle en 10 jaar oude enterprise web- en app ontwikkelaar. Met 8 kantoren binnen en buiten Europa en bekroonde projecten voor miljoenen gebruikers begrijpen wij als geen ander dat app ontwikkeling maatwerk vereist. Waarin onze in-house experts op ieder punt perfectie in je product brengen. We noemen het: “Engineering awesome”. Klanten als DFDS, Carlsberg, Mazda en Boom Chicago worden reeds bediend.

Naast mobiele applicaties en Sitecore projecten richt Nodes Amsterdam zich op Voice, het nieuw kanaal van Google Assistant en Amazon Alexa. Zo werkt Nodes ism met Google, Achmea, SVB en ANBO in Project Zilver waar het leven van oudere volwassenen ondersteund wordt door Voice. Ook draagt Nodes bij aan de Open Voice Nieuwsbrief, de Open Voice event series en de Voicecast podcast met BNR. Inclusief het lidmaatschap van de DDMA Commissie Voice. Als voorloper is Nodes Amsterdam veelgevraagd voor Voice introductie en strategie workshops en MVP's om organisaties wegwijs te maken in het nieuwe kanaal.