Overzicht Leden

NKC

Motivatie lidmaatschap
Camperen is op dit moment hot. We zien al jarenlang een groei in actieve camperaars die er lekker op uitgaan (zowel campers in eigen bezit als mensen die een camper huren), dit zorgt voor een positieve groei van ons ledenbestand (inmiddels 60.000 leden). Binnen het veranderende consumentengedrag en daarmee dus ook het campergedrag, zien wij dat oriëntatie, gebruik en koopgedrag sterk aan het transformeren is naar digital. Door deze verandering bouwen we als vereniging meer en meer data op.

Vanuit de mogelijkheden die dit ons biedt, doen zich ook meer vragen voor. Vragen waarop wij zelf niet altijd antwoorden (meer hebben), maar waarop de DDMA ons juist wél van antwoorden kan voorzien. Het netwerk en het knowledge center van de DDMA biedt ons op marketing, events, data, digital en e-privacy veel inzicht. Het is extreem relevant en super waardevol om gebruik van te maken.

www.nkc.nl/
Lid sinds 2021

De NKC is hét platform van en voor camperliefhebbers. Deze grootste camperclub van Europa informeert, inspireert en brengt camperaars met elkaar in contact. Avonturiers van alle leeftijden, genietend van de vrijheid en het gemak van een camper. Zo word je niet enkel lid van deze vereniging om informatie of advies te vinden of krijgen over alles wat met ‘camperen’ te maken heeft (ja bij ons is dat een werkwoord), maar sluit je bijv. bij ons ook een camperverzekering af, boek je inspirerende solo- of groepsreizen, of maak je gebruik van het internationale platform Campercontact waarmee je de leukste camperspots (meer dan 35.000 spots) in Europa vindt. Om gebruik te maken van Campercontact hoef je overigens geen lid te zijn van de NKC. Wel is de volledige Campercontact versie (PRO) inbegrepen in het lidmaatschap en profiteer je van mooie voordelen. Inmiddels zijn er al meer dan 450.000 actieve Campercontact gebruikers in Europa!