Overzicht Leden

MARKETBEAT Interim Management

Motivatie lidmaatschap
Ik werk voor klanten die op het snijvlak van marketing, klantervaring, data en IT willen groeien en innoveren. In het verleden heb ik wel eens genoten van een DDMA kennissessie of ingevallen bij een Commissie; erg waardevol om met vakgenoten te kunnen meedenken over ons vakgebied en mijn netwerk uit te breiden. Een project waar ik aan heb mogen bijdragen is dit jaar genomineerd voor de DDMA Customer Data Award, en dat heeft me getriggerd om mijn eigen kennis en ervaring actiever te delen en ons werkgebied verder te helpen ontwikkelen. En waar kan dat beter dan binnen de DDMA?

Lid sinds 2018

MARKETBEAT is Radi Badidi, gepassioneerd Interim Manager, econometrist, verbinder en Agile Lead voor bedrijven, die begrijpen dat Data & Analytics gedreven Marketing, Operations en Productontwikkeling niet alleen commerciële kansen bieden maar ook een superieure klantervaring faciliteren.

Voor bedrijven die verder willen gaan dan ’insights’, en die creativiteit, inhoud en doorzettingsvermogen zoeken voor complexe business vraagstukken. Voor bedrijven die de volgende stap willen maken met hun CRM, customer service of agile Marketing, de inzet van (realtime) data, digitalisering van processen, of een realistische roadmap voor het gebruik van Machine Learning of A.I. voor klantcontact.

MARKETBEAT heeft grote liefde voor o.a verbindend Programma Management, 1-op-1 Marketing & Strategie, creatieve digitale innovatie, Data Science, simpelweg ‘realiseren’, coachen van jonge ondernemers en last but not least: muziek maken.