Overzicht Leden

CARE Nederland

Motivatie lidmaatschap
CARE is een ontwikkelingsorganisatie die in haar marketing- & communicatie activiteiten wil uitblinken in het centraal stellen van donateurs. Deze ambitie vereist expertise in effectief datagebruik, zodat we doelgericht en relevant kunnen communiceren naar onze doelgroep. Naast dat we willen bouwen aan een professioneel netwerk waarmee we innovatieve concepten kunnen delen, blijven we graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen het juridische kader waarin de marketing activiteiten plaatsvinden. Genoeg redenen om lid te worden van de DDMA.

 

www.carenederland.org
Lid sinds 2020

CARE ondersteunt mensen op de moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan. We bestrijden armoede door ongelijkheid tegen te gaan. Dit doen we door noodhulp te verlenen, vrouwelijk ondernemerschap te faciliteren en inspraak in besluitvorming te stimuleren. Daarnaast maken we gemeenschappen weerbaar tegen de effecten van klimaatverandering en natuurgeweld.

Onze aanpak kenmerkt zich door maatwerk: in overleg met lokale partners, overheden en gemeenschappen bepalen we wat nodig is en wat werkt. Want alleen samen bereiken we duurzame resultaten. Vragen? care@carenederland.nl