Overzicht Leden

Ad Hoc Data

Motivatie lidmaatschap
Als leverancier van bedrijfsgegevens bevinden wij ons al jaren midden in een dynamisch speelveld van een zeer veranderende wereld. Veranderingen die veelal ingegeven zijn door enerzijds de enorme ontwikkelingen op het gebied van beschikbare data en anderzijds de verscherpte wet- en regelgeving. Hoe ingrijpend het speelveld ook al is veranderd, ook de komende jaren blijft de markt aan veranderingen onderhevig. De ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving verplichten ons niet alleen onze eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen, maar impliceert ook een verantwoording ten aanzien van een optimale informatievoorziening en advisering richting onze klanten.

De DDMA biedt een belangrijk kennisplatform dat ons kan voorzien van expertise, persoonlijk advies en informatieve bijeenkomsten, alsmede de mogelijkheid om te netwerken met relevante partijen bij onze aanpak ten aanzien van data security en privacywetgeving. Anderzijds nemen wij zelf jarenlange ervaring mee van onze vele duizenden klanten en hun uitdagingen op het gebied van marketing en sales en de bijbehorende praktische invullingen. Deze delen we graag met het DDMA-netwerk om ook in de breedte toegevoegde waarde te kunnen bieden binnen de branche.

www.adhocdata.nl
Lid sinds 2017

Ad Hoc Data is al jaren een van de grootste spelers op het gebied van marketing- en salesinformatie voor de B2B markt. Zowel op de Nederlandse als de Belgische markt bieden wij klanten directe toegang tot onze complete database voor veruit de scherpste prijs in de markt. Zo zorgen wij ervoor dat betrouwbare en kwalitatieve bedrijfsgegevens voor iedereen bereikbaar zijn. Van eenmanszaak tot multinational, voor elke organisatie biedt Ad Hoc Data een toegankelijke online tool voor het samenstellen van effectieve prospectbestanden tegen een eerlijke prijs. En onze service en advies? Die is altijd gratis!