Spring naar content

Je voornaamste bezigheid is het ondersteunen bij het beheer van onze website, database en mail. We zoeken dan ook iemand die zichzelf snel tools eigen kan maken, zoals WordPress, Salesforce en Photoshop. Ook help je mee bij onze events en doe je andere kantoorgerelateerde klussen. Je werkt in een informeel, ambitieus en hecht team, aan het water in één van de gezelligste buurten van Amsterdam. Bijkomend voordeel is dat je in contact komt met de beste marketingexperts van Nederland, die in onze vereniging actief zijn (werkzaam bij organisaties als Philips, Artis en VodafoneZiggo). Uiteraard krijg je een prima loon.

Lijkt deze baan jou wat en ben jij beschikbaar voor 1 dag in de week? Stuur dan een mailtje naar erikmolkenboer@ddma.nl. Heb je vragen? Neem contact op met Erik via hetzelfde e-mailadres of 020-4528413.

Bij DDMA hechten we veel waarde aan een diverse samenstelling van ons team. Kandidaten die bijdragen aan onze diversiteit nodigen we nadrukkelijk uit te solliciteren.

Erik Molkenboer

Teamlead content & community

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

De genomineerden voor de DDMA EMAS Awards 2022 zijn bekend

11 mei 2022, Amsterdam – De jury van de DDMA Email Marketing Automation Summit Awards (EMAS Awards) 2022 maakt bekend dat Pathé Theaters, Mollie, T-Mobile Ondernemen zijn genomineerd in de…
Lees meer
DDMA |

Vacature: relatiemanager DDMA

Wil jij werken in het hart van de Nederlandse marketingwereld, duurzame relaties opbouwen met koplopers uit de sector én de DDMA-achterban laten groeien?
Lees meer
Conversion Rate Optimisation |

Nieuwe leden voor Commissies Influencer Marketing, Creative & CRO

We mogen weer 3 nieuwe commissieleden verwelkomen. Joey Scheufler, TikTok-expert en CEO bij Prappers bij PRAPPERS, Nadesh Lauwerijssen, CRO Consultant bij ISM eCompany, en Laurens van Stokkum, Campagnemanager bij C2B…