Spring naar content

Met dit initiatief nemen wij en alle deelnemende organisaties ons voor om de diversiteit binnen onze besturen, jury’s en commissies te verbeteren, om zo tot een goed niveau qua representativiteit te komen. Ook streven we naar een meer inclusieve vorm van werken binnen onze organisaties om zo enige vorm van racisme buiten de deur te houden. Dutch Marketing Diversity ondersteunt dit met onderzoek, trainingssessies en een talent accelerator.

Andere organisaties binnen de marketingbranche zijn natuurlijk van harte welkom om aan te sluiten. Kan jouw organisatie ook nog stappen maken op het gebied van diversiteit en wil je bijdragen aan een volledig gerepresenteerd werkveld zonder racisme? Sluit je dan aan bij het programma. Ga naar dutchmarketingdiversity.nl voor meer informatie en meld je aan.

Oprichters van Dutch Marketing Diversity zijn de brancheorganisaties ADCN, bvA, DDMA, Dutch Digital Agencies, Dutch Digital Design, Esprix, GVR, IAB Nederland, Idea, IncludeNow, Jonge Honden, MWG, Orange Lions, RA*W, Sire, SpinAwards en Vea.

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

DDMA organiseert DDMA NEXT: een nieuw congres voor beslissers

DDMA organiseert op 11 oktober 2022 in Capital C in Amsterdam een nieuw congres: DDMA NEXT. Onder de noemer ‘Shaping the future’ brengt de branchevereniging beslissers op het gebied van…
Lees meer
DDMA |

De genomineerden voor de DDMA EMAS Awards 2022 zijn bekend

11 mei 2022, Amsterdam – De jury van de DDMA Email Marketing Automation Summit Awards (EMAS Awards) 2022 maakt bekend dat Pathé Theaters, Mollie, T-Mobile Ondernemen zijn genomineerd in de…
Lees meer
DDMA |

Vacature: Accountmanager en Partnerships DDMA

Wil jij werken in het hart van de Nederlandse marketingwereld, duurzame relaties opbouwen met koplopers uit de sector én de DDMA-achterban laten groeien?