Spring naar content

De versterking van het bestuur past volgens DDMA-directeur Judith Oude Sogtoen perfect bij de toekomstvisie van DDMA: DDMA staat voor het verbinden van data, technologie en creatie op een innovatieve én verantwoorde manier, zodat organisaties én consumenten op een optimale manier met elkaar kunnen interacteren. The Data Agency en iBuyFlowers weten dit als geen ander. Ik ben daarom heel blij dat Frank en Anouk ons bestuur gaan versterken met hun ervaring.”

Frank de Beun (The Data Agency): “Het vertrouwen van de consument centraal”

Frank de Beun is sinds 2009 CEO van The Data Agency. Een bedrijvengroep gespecialiseerd in het vakgebied waar het bij DDMA om draait: datagedreven marketing. Eerder was Frank al betrokken bij DDMA vanuit de Commissie Data, Decisions & Engagement, de jury van de Customer Data Awards en als lid van de kascommissie. Frank: “Ik beschouw het als een voorrecht om samen met het bestuur en de professionele DDMA-organisatie bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van data, technologie en creatie, waarbij het vertrouwen van consumenten én de toekomst van de marketingsector centraal staan.”

Anouk Beeren (iBuyFlowers): “Zonder data, geen relevantie”

Na twee directiefuncties bij Bidfood en Intergamma is Anouk Beeren sinds vorig jaar werkzaam bij iBuyFlowers. Met het grootste deel van haar carrière in digital marketing en e-commerce past een bestuursplek bij DDMA haar als gegoten. Anouk: “Digital marketing en e-commerce behoren tot een vakgebied dat valt of staat met goede data. Want ik zeg altijd, zonder klantrelevantie geen conversie, en hoe krijg je die relevantie? Inderdaad, door data! Dus toen ik voor deze bestuursfunctie werd gevraagd, hoefde ik geen twee keer te denken. DDMA zit in het hart van mijn vak en ik wil daar graag aan bijdragen!”

Over DDMA 

DDMA is de grootste branchevereniging voor datagedreven marketing, sales en service. Wij zijn een netwerk van adverteerders, non-profits, uitgevers, bureaus en tech-leveranciers die data op een innovatieve en verantwoorde manier inzetten voor interactie met consumenten. Met kennis en advies helpen wij onze leden datagedreven en klantgericht te werken, een visie op datagebruik te ontwikkelen en om te gaan met wettelijke veranderingen. Ook geven we onze leden een stem in Den Haag en Brussel en professionaliseren we de sector door het ontwikkelen van zelfregulering. Ga voor meer informatie naar: ddma.nl.

Bob Younge

Contentspecialist

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

DDMA stelt Frank de Beun en Anouk Beeren aan als nieuwe bestuursleden

De leden van DDMA hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering van 11 juli 2024 ingestemd met de aanstelling van twee nieuwe bestuursleden. Frank de Beun, CEO bij The Data Agency, en…
Lees meer
DDMA |

DDMA bestaat 20 jaar!

2024 markeert een belangrijk jaar voor ons. DDMA bestaat namelijk 20 jaar! Gedurende de rest van het jaar gaan we hier aandacht aan besteden via onze website, onze nieuwsbrieven, op…
Lees meer
DDMA |

DDMA Ledenagenda Q3 en Q4 2024

De DDMA-ledenagenda voor het tweede halfjaar van 2024 is bekend! Het wordt een bijzonder najaar, want in 2024 viert DDMA haar 20-jarig jubileum!