Spring naar content
Laden Evenementen

Meer dan een halve eeuw was televisie het enige platform voor video. Je creëerde één asset en ta-da: je kon de harten van je doelgroep gaan veroveren. Vandaag de dag zijn er zoveel videoplatformen dat de mogelijkheden om video te distribueren oneindig lijken. De budgetten vaak niet. Knippen we onze televisiecommercial op in tientallen assets om op elk videoplatform aanwezig te kunnen zijn? Zoeken we ons heil in tools en algoritmes? Of creëren we platform-specifiek, maar wellicht ook minder? Wat zorgt voor de hoogste ROI? En is dat het enige dat telt?  

Onder begeleiding van Kees Punt (Smartly.io) en een nog nader te bepalen spreker stellen we deze vragen ter discussie onder het genot van een goed glas wijn.

Je leert van elkaar en je breidt je netwerk op niveau uit. Wat wordt besproken blijft binnen de Elite; er wordt niet over gepubliceerd. Discussieer je mee op 6 oktober bij De Kleine Werf in Amsterdam? 

Deze Elite is een initiatief van de Commissie Social Media. Deze sessie is invite-only. Wil je in aanmerking komen voor een plek aan tafel? Mail naar liekewesselius@ddma.nl

Praktische informatie

6 oktober @ 15:00 18:00

De Kleine Werf, Amsterdam

Prinseneiland 6
Amsterdam, 1013 LR Nederland
+ Google Maps

Invite-only

Deel dit evenement