Spring naar content
Laden Evenementen

Je kunt rekenen op een interactief programma waarin Relatiemanagers Diane van Hesteren en Wilma de Groot meer vertellen over de ontwikkelingen binnen CliniClowns met betrekking tot zakelijke fondsenwerving. Inclusief een workshop van CliniClown Joscha!  

Wat gaan we doen op 23 september?

We starten met het verhaal van Wilma en Diane over de ontwikkelingen bij CliniClowns met betrekking tot de zakelijke markt.  

Zo gaan we onder meer in op hoe je nieuwe zakelijke relaties aanboort; hoe verleid je hen om jouw goede doel te steunen in het landschap van zoveel andere mooie goede doelen. Wat is je core business van je doel om vanuit daar bedrijven jou te laten steunen. De CliniClowns zetten zich in voor écht contact, voor het brengen van een lach 

Nadat Wilma en Diane hun ervaringen hebben gedeeld mogen jullie zelf aan de slag: CliniClown Joscha geeft een korte workshop ‘Kracht van contact’. Je leert meer over de basisprincipes die de clowns gebruiken om écht contact te maken, zoals onderling afstemmen, kwetsbaar opstellen en oordeelloos luisteren. Je leert op een leuke manier om makkelijker contact te maken en door laagdrempelige oefeningen ervaar je het belang van verbinding.

Het wordt een interactieve sessie en nodigen je uit om met de andere aanwezige fondsenwervers je eigen ervaringen, successen en/of obstakels zo delen. Zo kunnen we van elkaar én met elkaar leren. Ben je er ook bij? 

DDMA Member Meetup

De DDMA groep fondsenwervers Zakelijke Markt komen ongeveer drie keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd en wil je hier ook graag bij zijn? Neem contact op met Lieke Wesselius via liekewesselius@ddma.nl. Zij vertelt je graag meer!


Spreker

Wilma de Groot

Relatiemanager bij CliniClowns

Diane van Hesteren

Relatiemanager Zakelijke Markt bij CliniClowns

Meld je aan voor dit evenement met jouw DDMA-account

Dit event is uitsluitend bij te wonen door DDMA-leden. Leden kunnen zich aanmelden via hun persoonlijke DDMA-login.

  • Ben je lid en wil je inloggen? Klik op onderstaande gele login knop. Het aanmeldformulier wordt na het inloggen vooraf ingevuld met je gegevens die al in jouw account staan geregistreerd.
  • Ben je lid maar heb je nog geen account? Vraag dan hier jouw DDMA-account aan.
  • Ben je nog geen lid en wil je meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over het lidmaatschap.

Praktische informatie

23 september @ 10:00 12:30

Kantoor CliniClowns

Soesterweg 300A
Amersfoort, 3812 BH
+ Google Maps

Gratis voor DDMA leden

Deel dit evenement

Dit evenement is alleen voor leden.

Login