Spring naar content
Laden Evenementen

We gaan het tijdens deze bijeenkomst hebben over de Middle Donors. Een onderbelichte groep, die juist een potentiële voedingsbodem voor major donors. Het klinkt makkelijk, maar het is vaak een uitdaging om deze groep goed en langdurig te bedienen. Heb je hier een apart programma voor, gaan ze mee met de particuliere donateurs of bungelen ze ergens tussenin? Hier gaan we het samen met Barry Jager van de Leprastichting over hebben.

Wat gaan we doen op 20 april?
Barry Jager, Relatiemanager Bijzondere giften en Nalatenschappen bij de Leprastichting, gaat vertellen over het Middle donor-programma dat zij vanaf 2018 een aantal jaar hebben gevoerd. Nu, ruim vijf jaar later, hebben ze besloten hiermee te stoppen. Barry neemt ons mee in hoe dit traject is opgestart, de inzichten en resultaten die hieruit naar voren zijn gekomen. Maar ook: de reden achter de keuze om te stoppen.

Na afloop van de presentatie van Barry gaan we graag met alle aanwezigen het gesprek aan om kennis en ervaring uit te wisselen. Wie draait er een middle donor programma, wat zijn de overwegingen om dit wel of niet te doen, wat kunnen we van elkaar leren? En wat verwachten we van deze groep in de toekomst?

Er is uiteraard voldoende ruimte om vragen te stellen.

DDMA Member Meetup

DDMA organiseert voor fondsenwervers major donors en nalatenschappen drie keer per jaar een member meetup. Deze bijeenkomsten staan in het teken van kennisdeling en zijn uitsluitend voor DDMA non-profit leden.

Houd de DDMA events pagina in de gaten voor de data en onderwerpen van deze meetups. Werk je bij een non-profit en zou je er ook bij deze sessie willen zijn? Stuur dan een e-mail naar Lieke Wesselius via liekewesselius@ddma.nl.


Sprekers

Barry Jager

Relatiemanager bijzondere giften en nalatenschappen | Leprastichting

Nieuwe manier van aanmelden

Voor deze Member Meetup vragen wij voortaan voor het aanmelden gebruik te maken van je persoonlijke login als DDMA-lid. Na het inloggen op jouw account kan je met de vooraf ingevulde gegevens met één klik op de knop aanmelden voor dit evenement.

Praktische informatie

20 april @ 10:00 12:00

DDMA

WG-plein 185
Amsterdam,

Gratis voor DDMA leden

Deel dit evenement

Dit evenement is alleen voor leden.

Login