Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tijdens deze sessie gaan we in op de nieuwe kansen die het nieuwe jaar gaat bieden, en met welke trends en ontwikkelingen je rekening moet houden. Kortom, we werpen een blik op de toekomst onder leiding van sprekers Bas van Breemen en Robert Leenderts van Mindwize.

Heb jij een specifieke trend of ontwikkeling in gedachten die je graag wil bespreken? Geef dit dan aan in het formulier bij je aanmelding. Dan verwerken wij het in het programma.

Wat gaan we doen op 7 februari?

Bas van Breemen, Senior Strateeg bij Mindwize, kijkt vooruit naar 2023. Wat betekent het verdwijnen van de acceptgiro, de (aankomende) recessie of de vergrijzing voor fondsenwerving en nalatenschappen? Met welke trends en ontwikkelingen moet je rekening houden als fondsenwerver? Wat moet je wel en vooral niet doen. Daarnaast deelt Bas de belangrijkste resultaten en adviezen van het Mysterie Onderzoek dat Mindwize heeft uitgevoerd naar legaten bij goede doelen. Alle informatie die Bas deelt is praktisch en meteen toepasbaar.

Robert Leendertse, Accountmanager bij Mindwize, helpt kleine goede doelen met hun strategie, jaarplannen en campagnes, allemaal in combinatie met data. Op dit moment is hij bezig met de ontwikkeling van een datamodel dat toekomstige inkomsten uit erfenissen kan plannen. Tijdens de sessie gaat Robert uitgebreid op dit model in.

Er is uiteraard voldoende ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Over DDMA non-profit member meetups

DDMA organiseert voor fondsenwervers major donors en nalatenschappen drie keer per jaar een member meetup. Deze bijeenkomsten staan in het teken van kennisdeling en zijn uitsluitend voor DDMA non-profit leden.

Houd de DDMA events pagina in de gaten voor de data en onderwerpen van deze meetups. Werk je bij een non-profit en zou je er ook bij deze sessie willen zijn? Stuur dan een e-mail naar Lieke Wesselius via liekewesselius@ddma.nl.


Sprekers

Bas van Breemen

Senior Strateeg | Mindwize

Robert Leendertse

Manager accountmanagement | Mindwize

Nieuwe manier van aanmelden

Voor deze Member Meetup vragen wij voortaan voor het aanmelden gebruik te maken van je persoonlijke login als DDMA-lid. Na het inloggen op jouw account kan je met de vooraf ingevulde gegevens met één klik op de knop aanmelden voor dit evenement.

Praktische informatie

7 februari @ 10:00 12:00

(inloop vanaf 9.45 uur)

Diabetes Fonds

Stationsplein 139
Amersfoort, 3818 LE

Gratis voor DDMA leden

Deel dit evenement